Detalji o proizvodu

Sočna pečena piletina sprema se uz 40% uštede vremena u odnosu na konvencionalnu rernu na vruć vazduh. CombiQuick rerna radi brže zahvaljujući kombinaciji ventilatora s vrućim vazduhom i brzine mikrotalasne rerne. Od sada vreme više nije prepreka za postizanje dobrog ukusa.

Prednosti

Electrolux - Ugradne mikrotalasne rerne - EVL6E40X

CombiQuick® dvostruko brže sprema ukusna jela

CombiQuick® vam omogućava da spremate hranu dvostruko brže u poređenju sa standardnim rernama. Bez ugrožavanja ukusa. Kombinovanje normalnih funkcija rerne sa roštiljem i mikrotalasnom rernom omogućava vam da služite ukusnu hranu bez obzira na to koliko vremena imate za pripremu.

Electrolux - Ugradne mikrotalasne rerne - EVL6E40X

Uštedite vreme uz funkciju brzog zagrevanja

Naša funkcija brzog zagrevanja osigurava da rerna bude spremna kada i vi. Uz kraće vreme predgrevanja u poređenju sa konvencionalnim zagrevanjem, možete pretvoriti te dodatne trenutke u više nezaboravnih jela.

Electrolux - Ugradne mikrotalasne rerne - EVL6E40X

LED displej tajmera podešava najbolju temperaturu

LED displej sugeriše pravu temperaturu na osnovu funkcije pečenja koju izaberete, tako da nikada ne morate da nagađate koja temperatura najviše odgovara vašem jelu. I dalje možete ručno da podesite temperaturu, kao i vreme početka i završetka.

Electrolux - Ugradne mikrotalasne rerne - EVL6E40X

Brza i efikasna, podjednaka priprema

Naš sistem Even Cooking pokreće kruženje toplote u celoj rerni, obezbeđujući da sve bude podjednako pripremljeno. Sve to bez potrebe da okrećete posudu. Naša tehnologija znači da se rerna zagreva brže, štedeći vreme i energiju.

Electrolux - Ugradne mikrotalasne rerne - EVL6E40X

Roštilj za zlatne rezultate

Roštilj će vam više nego ikad dati sve od sebe – od hrskave slanine do topljene mocarele.  Savršen je za pileća krilca ili sir koji vam se topi u ustima. 

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone