Hladnjak za vino kompanije Electrolux

Rashladna vitrina za vino

Čuvajte svoje omiljene boce u optimalnom okruženju i poslužite vino na odgovarajućoj temperaturi.

Prednosti Cellar Pro 5

Neodgovarajući uslovi čuvanja vina negativno utiču na njegov kvalitet. Cellar Pro 5 stvara idealne uslove za vaše vino dok ga čuva i omogućava mu da sazri. Naši frižideri za vino brinu se da vaše vinske flaše budu odložene na tamnom mestu na stabilnoj temperaturi i vlažnosti vazduha preko 50%. Frižider za vino takođe štiti i od vibracija i ima kvalitativan protok vazduha.

Pohvalite se svojom kolekcijom vina sa Perfect Shelving

Većina frižidera za vino na tržištu ima kapacitet samo za bordo. Međutim, ljubitelji vina znaju da je dobra kolekcija vina mnogo raznovrsnija.

Naši frižideri za vino pružaju priliku svim ljubiteljima vina da se pohvale svojom celokupnom kolekcijom. Vrhunske drvene police koje se izvlače dizajnirane su tako da pružaju idealno rastojanje između svih flaša zapremine 750 ml, čak i vašeg omiljenog šampanjca, bez ogrebotina na etiketama.

Sa Perfect Shelving, možete da čuvate 95% različitih vrsta flaša bez opasnosti od oštećenja flaša ili grebanja etiketa.

SINGLE-ZONE PRO

Frižider za vino Single-Zone Pro može se podesiti na bilo koju temperaturu između 5 °C i 20 °C. Savršeni uslovi za čuvanje različitih vrsta vina – na kraći ili duži period. Frižider za vino dostupan je u verzijama od 30 cm i 60 cm.

DUAL-ZONE PRO

Odvojte bela i crvena vina ili vina spremna za konzumaciju od onih koja tek sazrevaju. Sa dve zasebne zone u frižideru za vino, možete da čuvate različite flaše vina na optimalnoj temperaturi od 6 °C do 12 °C za bela vina, ili od 14 °C do 20 °C za crvena.