Detalji o proizvodu

Maksimalna brzina ne mora da znači maksimalnu buku. Aspirator 900 SilenceTech brzo i tiho uklanja paru i mirise iz vašeg kuhinjskog vazduha, bez neprijatne buke. Omogućava vam da uživate u kuhinjskim razgovorima ili muzici dok spremate hranu.

Prednosti

Snažno i tiho čišćenje uz SilenceTech

Aspirator SilenceTech uklanja isparenja iz kuhinje vrlo tiho, čak i pri maksimalnoj snazi. Naša napredna tehnologija omogućava da se usredsredite na pripremu ukusnih jela u čistom i mirnom okruženju.

Tiho osvežava vazduh uz funkciju Breeze

Dodirnite dugme za blago duvanje čim se kuvanje završi i nivo izvlačenja se smanjuje na minimum i radi 60 minuta. To znači da možete da uživate u miru u jelu dok se vazduh u kuhinji tiho osvežava.

Hob2Hood® za čistu ugodnost

Funkcija Hob2Hood® bežično povezuje ploču za kuvanje sa aspiratorom. Počnite da kuvate i aspirator će automatski podesiti postavke, čime obezbeđuje najbolje izvlačenje mirisa na osnovu izabrane jačine ploče za kuvanje. Teži deo posla se odrađuje, tako da vi možete da svoju pažnju – i ruke – usmerite na kuvanje.

Ovaj aspirator brzo izvlači i uklanja neželjenu paru i mirise

Snažna funkcija izvlačenja ovog aspiratora omogućena je njegovim snažnim motorom. Radi intenzivno da bi vam pomogla da brzo i temeljno uklonite paru i mirise iz kuhinjskog vazduha.

Dug vek trajanja i odlično osvetljenje - neka vas LED svetla vode

Uživajte u profesionalnom osvetljenju dok kuvate. Naša LED svetla troše daleko manje struje od ostalih tipova osvetljenja dok pružaju odličnu vidljivost u kuhinji, obezbeđujući vam da kuvate sa većim poverenjem i agilnošću.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone