Detalji o proizvodu

SteamBake vam omogućava da u svom domu postignete rezultate na nivou pekare. Vlažnost vazduha omogućava testu da potpuno naraste, stvarajući mekanu unutrašnjost i divnu, sjajnu koricu.

Prednosti

SteamBake za preukusno pečenje

SteamBake vam omogućava da u svom domu napravite rezultate na nivou pekare. Vlažnost omogućava da se testo skroz podigne, tako da je sredina preukusno mekana, dok suva toplota stvara bogatu i sjajnu koricu.

Zdrav način uživanja u prženoj hrani

Nema potrebe kupovati dodatni uređaj. Sada možete uživati u svim prednostima friteze na vruć vazduh koja stoji na radnoj površini. Funkcija AirFry ugrađena je u pećnicu i dizajnirana je tako da savršeno funkcioniše sa plehom AirFry. Za hrskavije povrće i pomfrit, bez dodatka viška ulja.

Priprema hrane na više nivoa. Spremite više jela u isto vreme

Dodatni kružni grejač omogućava pripremu hrane na više nivoa uz savršene rezultate čak i ako istovremeno pečete dva različita jela u dva pleha.

Electrolux - Staklokeramički šporeti - LKR564201K

Rerna koja se čisti sama, da ne biste morali vi

Funkcija katalitičkog čišćenja pomaže da se izbegne nakupljanje nečistoće i masti u rerni našeg samostojećeg šporeta. Ova tehnologija samočišćenja se automatski uključuje kada temperatura rerne dostigne 250°C. Tragovi kuvanja se uklanjaju da bi čišćenje bilo bez muke.

Precizna podešavanja sa našim LED tajmerom na ekranu

Lako je da vodite računa o jelima uz LED tajmer na ekranu. Lako možete da podesite tačna vremena kuvanja i pratite jela dok se spremaju. To vam omogućava potpunu kontrolu nad pećnicom, tako da možete da se prepustite kulinarskoj kreativnosti. 

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone