Detalji o proizvodu

Uživajte u hrskavom pomfritu ili povrću sa manje ulja, koristeći posebno dizajniranu Air Fry postavku i poslužavnik u vašem šporetu. Žičani pleh omogućava vrućem vazduhu da neprestano kruži oko hrane tokom njenog pripremanja do hrskavog savršenstva, svaki put.

Prednosti

Zdrav način uživanja u prženoj hrani

Nema potrebe kupovati dodatni uređaj. Sada možete uživati u svim prednostima friteze na vruć vazduh koja stoji na radnoj površini. Funkcija AirFry ugrađena je u pećnicu i dizajnirana je tako da savršeno funkcioniše sa plehom AirFry. Za hrskavije povrće i pomfrit, bez dodatka viška ulja.

Priprema hrane na više nivoa. Spremite više jela u isto vreme

Dodatni kružni grejač omogućava pripremu hrane na više nivoa uz savršene rezultate čak i ako istovremeno pečete dva različita jela u dva pleha.

Precizna podešavanja sa našim LED tajmerom na ekranu

Lako je da vodite računa o jelima uz LED tajmer na ekranu. Lako možete da podesite tačna vremena kuvanja i pratite jela dok se spremaju. To vam omogućava potpunu kontrolu nad pećnicom, tako da možete da se prepustite kulinarskoj kreativnosti. 

Ploča za kuvanje sa grejačima – za brzo kuvanje

Ploča za kuvanje sa grejačima brzo se i lako čisti, a njene keramičke zone greju brzo i precizno da bi kuvanje bilo bez po muke.

Electrolux - Staklokeramički šporeti - LKR64021AW

XXL kapacitet vam omogućava da bolje koristite pećnicu

XXL kapacitet unutrašnjosti šporeta omogućava vam da kuvanje iskoristite do maksimuma. Veća efikasnost znači da možete dobiti više jela i pouzdati se u svoje recepte kako biste spremili obroke za više ljudi kada je potrebno.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone