Detalji o proizvodu

Rapid Power ploča zagreva se brže od standardnih keramičkih ploča - Na njoj voda proključa 25% brže nego na standardnoj ploči. Bez obzira šta zagrevate - puter za kajganu, ulje za kobasice ili vodu za povrće - biće brže spremno.

Prednosti

Electrolux - Staklokeramičke ploče - EHF65451FK

Intiutivni pratilac

Jedna od korisnih funkcija ove ploče je Hob2Hood. Ova funkcija može automatski da uključi aspirator iznad ploče i svetla čim počnete da kuvate, ako to želite. To znači da vam podešavanje ventilatora neće odvlačiti pažnju, pa možete misli i ruke da posvetite kuvanju. Takođe možete ručno da kontrolišete aspirator sa ploče, pa možete samo da odredite brzinu rada aspiratora ako to želite.

Electrolux - Staklokeramičke ploče - EHF65451FK

Podesite na kliznim komandama idealnu temperaturu

Sa ovim intuitivnim DirectAccess kliznim interfejsom, moćićete da odaberete savršena podešavanja i samo jednom glatkom pokretu.

Electrolux - Staklokeramičke ploče - EHF65451FK

Savršeno mesto za vaš riblji tiganj

Opravdajte ambicije za morskom hranom. Ova ovalna FishZone grejna zona je savršena za stvaranje nežne, uravnotežene temperature ispod vašeg tiganja za ribu.

Electrolux - Staklokeramičke ploče - EHF65451FK

Povećajte svoj prostor za kuvanje

Koristite posude i šerpe različitih veličina sa inovativnim novim rasporedom gorionika koji povećava prostor za kuvanje na vašoj ploči. Odlično rešenje za situacije kada morate da pripremite veće količine hrane.

Electrolux - Staklokeramičke ploče - EHF65451FK

Pauzirajte kuvanje i počnite ponovo sa samo jednim dodirom

Ponekad morate da se udaljite od ploče dok kuvate. Sa funkcijom Stop&Go, jednim dodirom pauzirate proces kuvanja ili ga ponovo pokrećete sa identičnim podešavanjima.

Dodatna oprema

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu