Detalji o proizvodu

Šerpe i tiganji dolaze u različitim oblicima i veličinama. Zašto onda ne bi i vaši gorionici na ploči? Nova Electrolux BridgeBurner plinska ploča ima posebne gorionike koje možete da pretvorite u veliku jedinstvenu zonu zagrevanja. Idealan za velike šerpe ili gril, BridgeBurner pruža vam fleksibilnost za kuvanje onoliko velikih ili malih količina koliko želite.

Prednosti

Electrolux - Plinske ploče - EGH6349BOX

Izvrsna raspodela toplote za savršene rezultate kuvanja

Ovaj plinska ploča visoke efikasnosti snage 4kW pruža ravnomernu raspodelu toplote što omogućava postizanje savršenih rezultata kuvanja. To je posebno dobro kada je kuvanje vremenski ograničeno.

Liveno gvožđe za stabilan oslonac za šerpu

Dajte vašoj kuhinji onaj profesionalni izgled sa nosačima za šerpe na BridgeBurner od livenog gvožđa. Ovi nosači su veoma izdržljivi, izgledaju moderno, a nude stabilnu, pouzdanu podršku za teške šerpe dok kuvate velike količine hrane.

Electrolux - Plinske ploče - EGH6349BOX

Nema više prosipanja i kipenja na radnu površinu

Moderna ukošena ivica na ovoj ploči zadržava i sprečava širenje prosutih tečnosti na ploči, tako da okolna radna površina uvek ostaje čista.

Electrolux - Plinske ploče - EGH6349BOX

Bezbedniji, udobniji i precizniji rad

Dodatni prostor oko dugmadi i ergonomski raspored pažljivo su dizajnirani kako bi obezbedili najbezbedniju, najudobniju i najprecizniju regulaciju plamena. Širokougaone plinske slavine su konfigurisane na idealan način da vam omoguće bolju kontrolu i precizniju regulaciju nivoa toplote.

Upravljanje paljenjem pritiskom i okretanjem jednom rukom za sve zone

Upalite ovu izvanrednu plinsku ploču brzo i jednostavno. Jednostavno upalite gorionik koji vam je potreban nežnim okretanjem i pritiskanjem dugmeta kako biste upalili plamen.

Dodatna oprema

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu