Detalji o proizvodu

Jarke LED lampice FlameLight gasne ploče za kuvanje vas obaveštavaju kada su gorionici uključeni ili isključeni. Takođe vam omogućavaju da lako kontrolišete i birate devet nivoa jačine plamena, pa možete lako da birate intenzitet plamena kad god kuvate.

Prednosti

Electrolux - Plinske ploče - KGG64365K

Lako birajte intenzitet plamena uz živopisne LED lampice FlameLight

Lako kontrolišite stepen izabrane snage uz jarke LED lampice FlameLight. Živopisne lampice olakšavaju prikaz i odabir stepena intenziteta plamena (od 1 do 9). Lampice FlameLight vam takođe govore kada je neki gorionik uključen ili isključen.

Electrolux - Plinske ploče - KGG64365K

Pouzdano kuvanje uz StepPower

Precizno podešavajte plamen na gasnom gorioniku pomoću kontrola StepPower. Izaberite nivo vreline od 1 do 9, čime lakše podešavate pravu jačinu a da ne morate da sa saginjete da biste pogledali.

Electrolux - Plinske ploče - KGG64365K

Intiutivni pratilac

Jedna od korisnih funkcija ove ploče je Hob2Hood. Ova funkcija može automatski da uključi aspirator iznad ploče i svetla čim počnete da kuvate, ako to želite. To znači da vam podešavanje ventilatora neće odvlačiti pažnju, pa možete misli i ruke da posvetite kuvanju. Takođe možete ručno da kontrolišete aspirator sa ploče, pa možete samo da odredite brzinu rada aspiratora ako to želite.

Electrolux - Plinske ploče - KGG64365K

Proces kuvanja se lako prati uz tajmer

Podesite tajmer tako da kuvate najbolje što možete, bez obzira na to šta se nalazi na ploči za kuvanje – od najjednostavnijeg kuvanog jajeta do kremastog rižota. Možete ga koristiti i za merenje vremena za druge zadatke u kuhinji, recimo za mariniranje mesa ili dizanje testa.

Electrolux - Plinske ploče - KGG64365K

LED indikatori vas obaveštavaju da li je ploča za kuvanje i dalje topla

Dodali smo dve važne opcije kako biste bezbrižnije kuvali na plin. LED indikatori vam govore da li je neki gorionik uključen ili isključen. Indikatori preostale toplote pokazuju da li su postolja za šerpe i lonce i dalje topla nakon korišćenja.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

 

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Pratite sve svoje garancije
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone