Detalji o proizvodu

Speed Burner na ovoj Electrolux gasnoj ploči je projektovan tako da brzo zagreje dno šerpi i tiganja. Pruža brži i jači plamen, a istovremeno štedi energiju za 20%.

Prednosti

Liveno gvožđe za stabilan oslonac za šerpu

Dajte vašoj kuhinji onaj profesionalni izgled sa nosačima za šerpe na BridgeBurner od livenog gvožđa. Ovi nosači su veoma izdržljivi, izgledaju moderno, a nude stabilnu, pouzdanu podršku za teške šerpe dok kuvate velike količine hrane.

Elegantan izgled

Naša elegantna ploča za kuvanje se savršeno uklapa u sve kuhinje. Njene moderne linije su projektovane tako da dopunjavaju stil vašeg doma, pa možete da malo modernizujete njegov izgled bez renoviranja. Naravno, i svakodnevno kuvanje će preći na novi nivo.

Precizno podešen plamen

Kontrolišite ploču za kuvanje uz naše brze gasne ventile. Oni vam omogućavaju da lako prilagodite nivo plamena tako da uvek kuvate na odgovarajućoj toploti.

Electrolux - Plinske ploče - KGS6426SX

Bezbednost plina na prvom mestu

Naša funkcija bezbednosti plina vas čuva u kuhinji. Automatski isključuje plin ako se plamen na vašoj ploči za kuvanje slučajno ugasi.

Dodatna oprema

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu