Detalji o proizvodu

Mikrotalasna rerna 800 TouchOpen ima mehanizam lakog otvaranja koji pruža najbrži način da dođete do hrane. Vrata se brzo, glatko i zgodno otvaraju na jedan dodir.

Prednosti

TouchOpen za lak pristup

Naša mikrotalasna rerna sa funkcijom TouchOpen olakšava pristup hrani. Vrata se glatko otvaraju dodirom dugmeta, zahvaljujući posebno projektovanom laganom mehanizmu. Jedan pokret i – možete brzo da pristupite svom jelu.

Mikrotalasna rerna – prečica u kuhinji

Funkcija mikrotalasne rerne je vaša prečica do brzih i ukusnih obroka. Dodirom dugmeta možete brzo da istopite čokoladu, odmrznete omiljeno kuvano jelo ili podgrejete ostatke. To vam pruža brz i lak način da spremite ukusne obroke.

Sačuvajte podešavanja mikrotalasne rerne za omiljena jela

Sačuvajte željena podešavanja mikrotalasne rerne u vidu omiljene funkcije kako biste ih brzo i lako izabrali. Kada napravite program, možete ga aktivirati dodirom ikone u obliku zvezde na ekranu. To znači da ne morate da pamtite konkretna podešavanja. Sve se rešava jednim dodirom.

Funkcija ReTurntable mikrotalasne rerne pamti odakle je tanjir krenuo

Projektovali smo ovu mikrotalasnu rernu tako da jela uvek budu u idealnom položaju. Vrata se otključavaju kada se tanjir ReTurntable vrati na početni položaj. Drške šolja nikad nisu okrenute u pogrešnom smeru, a vrući tanjiri nisu u nezgodnom položaju. Svaki put imate lak pristup.

Brzo otopite hranu koristeći funkciju odmrzavanja

Zamrznuta hrana će brzo biti spremna, zahvaljujući funkciji odmrzavanja. Kada izaberete vrstu i težinu hrane, mikrotalasna rerna će automatski izračunati potrebno vreme. Zatim će početi da odmrzava jelo, čuvajući pritom ukus i teksturu.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone