Detalji o proizvodu

Mikrotalasna rerna 800 TouchOpen ima mehanizam lakog otvaranja koji pruža najbrži način da dođete do hrane. Vrata se brzo, glatko i zgodno otvaraju na jedan dodir.

Prednosti

Electrolux - Mikrotalasne rerne - KMFE172TEX

TouchOpen za lak pristup

Naša mikrotalasna rerna sa funkcijom TouchOpen olakšava pristup hrani. Vrata se glatko otvaraju dodirom dugmeta, zahvaljujući posebno projektovanom laganom mehanizmu. Jedan pokret i – možete brzo da pristupite svom jelu.

Electrolux - Mikrotalasne rerne - KMFE172TEX

Mikrotalasna rerna – prečica u kuhinji

Funkcija mikrotalasne rerne je vaša prečica do brzih i ukusnih obroka. Dodirom dugmeta možete brzo da istopite čokoladu, odmrznete omiljeno kuvano jelo ili podgrejete ostatke. To vam pruža brz i lak način da spremite ukusne obroke.

Electrolux - Mikrotalasne rerne - KMFE172TEX

Sačuvajte podešavanja mikrotalasne rerne za omiljena jela

Sačuvajte željena podešavanja mikrotalasne rerne u vidu omiljene funkcije kako biste ih brzo i lako izabrali. Kada napravite program, možete ga aktivirati dodirom ikone u obliku zvezde na ekranu. To znači da ne morate da pamtite konkretna podešavanja. Sve se rešava jednim dodirom.

Electrolux - Mikrotalasne rerne - KMFE172TEX

Funkcija ReTurntable mikrotalasne rerne pamti odakle je tanjir krenuo

Projektovali smo ovu mikrotalasnu rernu tako da jela uvek budu u idealnom položaju. Vrata se otključavaju kada se tanjir ReTurntable vrati na početni položaj. Drške šolja nikad nisu okrenute u pogrešnom smeru, a vrući tanjiri nisu u nezgodnom položaju. Svaki put imate lak pristup.

Electrolux - Mikrotalasne rerne - KMFE172TEX

Brzo otopite hranu koristeći funkciju odmrzavanja

Zamrznuta hrana će brzo biti spremna, zahvaljujući funkciji odmrzavanja. Kada izaberete vrstu i težinu hrane, mikrotalasna rerna će automatski izračunati potrebno vreme. Zatim će početi da odmrzava jelo, čuvajući pritom ukus i teksturu.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone