Detalji o proizvodu

Postignite ukusne rezultate sa nama. Rerna 700 SenseCook® sa temperaturnim senzorom omogućava vam da pažljivo pratite temperaturu u jezgru namirnica. Ona će se čak isključiti kada dostigne odgovarajuću temperaturu. Krenite prečicom do mekanog bifteka i ukusnih lazanja.

Prednosti

Electrolux - Multifunkcionalne rerne - EOE7P31Z

Precizno pečenje uz naš temperaturni senzor

Zahvaljujući našem temperaturnom senzoru, možete da ostvarite savršene rezultate svaki put. On vam omogućava da pratite proces pečenja merenjem temperature u jezgru namirnica. Čak će vas obavestiti kada su namirnice pečene na željenoj temperaturi i prestati sa pečenjem.

Electrolux - Multifunkcionalne rerne - EOE7P31Z

Potpuna pregledost na našem LCD ekranu

Uz naš LCD ekran, vreme, režim i temperatura pripreme hrane su vam na dohvat ruke. On vam daje pristup unapred programiranim receptima, tako da rerna obavlja težak posao za vas. Izaberite jelo, a rerna će se automatski podesiti kako bi napravila savršeno jelo.

Electrolux - Multifunkcionalne rerne - EOE7P31Z

Pirolitičko čišćenje za dugotrajan sjaj

Uz našu pametnu funkciju pirolitičkog čišćenja vašu rernu ćete lako očuvati da izgleda kao nova. Ovaj sistem za samočišćenje zagreva rernu na temperaturu koja pretvara mast i druge ostatke u pepeo. Što znači da samo treba da obrišete dno. Nemojte provesti više ijedan dan u ribanju.

Electrolux - Multifunkcionalne rerne - EOE7P31Z

Uštedite vreme uz funkciju brzog zagrevanja

Naša funkcija brzog zagrevanja osigurava da rerna bude spremna kada i vi. Uz kraće vreme predgrevanja u poređenju sa konvencionalnim zagrevanjem, možete pretvoriti te dodatne trenutke u više nezaboravnih jela.

Electrolux - Multifunkcionalne rerne - EOE7P31Z

Brza i efikasna, podjednaka priprema

Naš sistem Even Cooking pokreće kruženje toplote u celoj rerni, obezbeđujući da sve bude podjednako pripremljeno. Sve to bez potrebe da okrećete posudu. Naša tehnologija znači da se rerna zagreva brže, štedeći vreme i energiju.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

 

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Pratite sve svoje garancije
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone