EOF4P56X

Electrolux 600 SurroundCook ugradna rerna

Detalji o proizvodu
Klasa energetske efikasnostiA+
Dimenzije za ugradnju V x Š x D (mm)600x560x550
Funkcije za kuvanjeBottom heat;Conventional/Traditional cooking;Defrost;Frozen foods;Grilling;Moist fan baking;Pizza setting;True fan cooking;Turbo grilling
ConnectivityNema
Ukupna potrošnja el. energije (W)3490
Parna kategorijaNo
Tip tajmeraLUX
Kapacitet (L)72
Detalji o proizvodu
Uz rernu 600 SurroundCook®, sve je podnedjako ispečeno, od hrskavo pečene piletine do delikatnih puslica. Naše rerne obezbeđuju da unutrašnja temperatura bude svuda podjednaka, obzirom da ventilator ostvaruje cirkulaciju vazduha i toplote. Tako da više ne morate da okrećete posude ili podešavate rešetke za pečenje.
Electrolux - Multifunkcionalne rerne - EOF4P56X
Podjednaka Multilevel priprema

Uz Multilevel možete uživati u ravnomernoj pripremi. Dodatni prstenasti grejač znači da možete podjednako pripremiti namirnice na tri nivoa. Savršena za pripremu najsočnijih kolača i raskošnih pita.

Electrolux - Multifunkcionalne rerne - EOF4P56X
Pirolitičko čišćenje za dugotrajan sjaj

Uz našu pametnu funkciju pirolitičkog čišćenja vašu rernu ćete lako očuvati da izgleda kao nova. Ovaj sistem za samočišćenje zagreva rernu na temperaturu koja pretvara mast i druge ostatke u pepeo. Što znači da samo treba da obrišete dno. Nemojte provesti više ijedan dan u ribanju.

Uživajte u LED ekranu EXPlore sa brzoreagujućim tasterima

Istražite nov način korišćenja pećnice uz LED ekran EXPlore i njegove brzoreagujuće tastere. Živopisan interfejs omogućava brz pristup i dinamičnu kontrolu nad vremenom pripreme, temperaturom i drugim funkcijama.

Electrolux - Multifunkcionalne rerne - EOF4P56X
Brza i efikasna, podjednaka priprema

Naš sistem Even Cooking pokreće kruženje toplote u celoj rerni, obezbeđujući da sve bude podjednako pripremljeno. Sve to bez potrebe da okrećete posudu. Naša tehnologija znači da se rerna zagreva brže, štedeći vreme i energiju.

Electrolux - Multifunkcionalne rerne - EOF4P56X
Pecite više stvari odjednom uz XL pleh za pečenje

Proširite carstva ukusa uz naš XL pleh za pečenje koji vam omogućava da pečete više stvari odjednom. Vreme je za savršeno paperjaste kapkejk kolačiće kao popodnevnu poslasticu ili ukusne mesne rolnice za prijatelje. Zato što više prostora znači više sjajnih recepata.

woman on couch with mobile phone
Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti