Detalji o proizvodu

Uz kombinovani frižider 600 TwinTech® No Frost, uvek ćete uživati u sočnoj i svežoj hrani. Njegov dvostruki sistem hlađenja održava idealnu vlažnost i čuva hranu od isušivanja. Takođe, osigurava da nikada nećete morati da odmrzavate zamrzivač.

Prednosti

TwinTech No Frost: Štiti namirnice i sprečava stvaranje leda

Sistem za dvostruko hlađenje TwinTech® No Frost ima odvojenu cirkulaciju vazduha u frižideru i zamrzivaču. Time se održava odgovarajuća vlažnost u frižideru koja pomaže da se spreči isušivanje namirnica, a uz to se sprečava stvaranje leda u zamrzivaču.

Sprečite sušenje ili slučajno smrzavanje hrane uz Multiflow

Hrana se najbolje čuva uz MultiFlow koji održava stabilnu temperaturu i vlažnost vazduha u frižideru, štiteći namirnice od isušivanja ili smrzavanja kad se prislone uz zadnji zid. Hrana ostaje ukusna do kupovine naredne.

Uglađen, elegantan, ravan dizajn vrata

Premijum izgled frižidera savršeno će upotpuniti modernu kuhinju. Njegove čiste linije i potpuno ravan dizajn znače da će stajati priljubljen uz vaše ostale kuhinjske aparate i radne površine. A džepne ručke skrivene su od pogleda na dnu vrata, kako bi se upotpunilo elegantno estetsko rešenje.

Кontrola bez napora uz elektronske komande na dodir

Elektronske komande na dodir obezbeđuju lak pristup podešavanjima i funkcijama frižidera, tako da možete da upravljate temperaturom bez napora, prema svojim potrebama. Vrhunska kontrola je u vašim rukama.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone