Detalji o proizvodu

Mašina za pranje sudova 300 AirDry kod svakog ciklusa koristi prirodno strujanje vazduha i ima tri puta bolji učinak nego uređaji sa zatvorenim vratima. Vrata se automatski otvaraju tokom faze sušenja tako da svi tanjiri i pribor za jelo budu savršeno suvi.

Prednosti

Tri puta bolje sušenje uz AirDry 

Nova tehnologija AirDry koristi prirodno strujanje vazduha za kraj sušenja i ima tri puta bolji učinak u poređenju sa sistemima sa zatvorenim vratima. Vrata se pri kraju ciklusa otvaraju za 10 cm i puštaju da vazduh cirkuliše radi boljih rezultata sušenja.

QuickLift vam omogućava da promenite visinu korpe čak i kad je napunjena do vrha

Bilo da ubacujete ili vadite posuđe, učinite to na udoban način uz korpu QuickLift. Čak i kada je gornja korpa napunjena do vrha, sistem QuickLift vam omogućava da brzo podignete i spustite pregradu tako da možete lako ubaciti posude ili escajg različitih oblika i veličina.

Brzo i efikasno

Novi način uštede vremena. Kada imate malu količinu posuđa za pranje, naš program za brzo pranje od 30 minuta nudi savršeno rešenje. Sve to bez ugrožavanja rezultata. Brzo ćete dobiti savršen rezultat pranja.

Postignite najbolje performanse, uz negu mašine

Održavajte mašinu za pranje posuđa u najboljem redu sa ciklusom nege mašine. Posebno osmišljeni program i deterdžent rade zajedno kako bi sprečili stvaranje kamenca i masti, tako da možete duže uživati u boljim rezultatima pranja posuđa.

AutoSense, pametan izbor

Uz program AutoSense možete svaki put da uživate u potpuno prilagođenom ciklusu mašine za pranje posuđa. Pametni senzori automatski prilagođavaju vreme, temperaturu i korišćenje vode u zavisnosti od toga koliko pranja je potrebno za svaku turu. Efikasno pranje daje najbolje rezultate.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone