Prednosti

Electrolux - Ručni mikseri - ESM3310

Budite kreativni sa mikserom 2 u 1 koji ima postolje

Mikser može da se odvoji od posude za mešanje, što vam daje više kontrole kada treba brzo da umutite, izlupate ili izmiksate manje količine.

Electrolux - Ručni mikseri - ESM3310

Ukusna peciva

Pečenje peciva je lakše nego ikad. Uz mikser idu rotirajuća posuda za mešanje i čelična metlica za testo, tako da je pripremanje ukusnog testa tako pojednostavljeno da predstavlja samo pritisak na dugme.

Electrolux - Ručni mikseri - ESM3310

Lako je sada još lakše

Samo-rotirajuća posuda za mešanje znači da možete da ostavite mikser da radi sam, a rezultati miksanja će biti tako dobri kao da je rađeno ručno.

Electrolux - Ručni mikseri - ESM3310

Za mnogo raznovrsnih recepata

Uz mikser ide i komplet metlica, tako da možete da pravite sveže kolače i peciva iz raznih prikupljenih recepata.

Electrolux - Ručni mikseri - ESM3310

Metlice se mogu prati u mašini za pranje sudova

Sav pribor može da se pere u mašini za pranje sudova, tako da je pospremanje lako kao povetarac, što vam daje više vremena da uživate u svojim ukusnim kreacijama.

Drugo

Electrolux - Ručni mikseri - ESM3300
Ručni mikseri

Mikser sa postljem Love Your Day, vam daje osnovne elemente pomoću kojih sveže sastojke možete pretvoriti u sveže pripremljena jela. Sve urađeno kod kuće.

Podrška

Imate problem?

Pročitajte pomoćne informacije na našoj stranici za podršku kako biste što pre nastavili sa radom.

Garancija

Čestitamo Vam na kupovini Vašeg novog Electrolux uređaja.

Stupite u kontakt

Kontaktirajte nas kako biste rezervisali servisnu intervenciju ili da dobijete odgovor na bilo koje drugo pitanje. Dostupni smo Vam ili preko telefona ili preko email-a.

Pojednostavite vlasništvo nad aparatom

Registujte svoj Electrolux aparat i dopustite nam da sačuvamo vaše detalje kako biste imali lak pristup uputstvima, informacijama o kupovini i servisnim informacijama - ako Vam ikad budu potrebne. Naučite kako da izvučete više iz svog aparata pretplatom na naše "how-to" uputstva isporučena direktno u Vaš inbox.

Registrujte svoj aparat