Prednosti

Electrolux - Ketleri - E7K1-6BP

Temperatura skrojena po vašem ukusu

Kuvalo Explore 7 je konstruisano za lako postizanje i održavanje savršene temperature uz precizna podešavanja. Bez obzira da li je u pitanju hrana za bebe na 40°C, zeleni čaj na 80°C ili kafa na 95°C, kuvalo će automatski zaustaviti zagrevanje kada dostigne temperaturu koju ste izabrali.

Electrolux - Ketleri - E7K1-6BP

Temperatura koju ste izabrali, održavana 40 minuta

Pomoću kuvala Explore 7 i njegove funkcije održavanja toplote, temperatura koju ste izabrali će se održavati 40 minuta. Element smešten u bazi kuvala će se aktivirati svaki put kada toplota vode padne za 2°C.

Electrolux - Ketleri - E7K1-6BP

Poklopac sa laganim pristupom, za jednostavno čišćenje

Poklopac na kuvalu Explore 7 otvara se glatkim pokretom, izbegavajući neželjeno zapljuskivanje. Njegove velike dimenzije daju dovoljno prostora da stavite čitavu šaku, što čišćenje čini laganim. A što se tiče svakodnevne upotrebe, kuvalo se može vratiti na svoju kružnu bazu, okrenuto u bilo kom smeru.

Electrolux - Ketleri - E7K1-6BP

Bezbednosne funkcije su standard

Baza kuvala Explore 7 otporna na proklizavanje stavlja bezbednost na prvo mesto, umanjujući svaki rizik od proklizavanja i prosipanja. Kuvalo će se automatski isključiti kada je prazno, isključujući napajanje čim detektuje da nema dovoljno vode u posudi.

Electrolux - Ketleri - E7K1-6BP

Filter protiv kamenca za bolji ukus

Explore 7 ima filter za kamenac koji sprečava da nečistoća iz vode dospije u šolju i obezbeđuje bolji ukus prokuvane vode duži vremenski period.

Drugo

Electrolux - Ketleri - EEWA3300
Ketleri
  • Otvaranje jednim dodirom
  • Ekstra veliki kapacitet
  • Bezbednost automatskog isključivanja
Electrolux - Ketleri - E4K1-4ST
Ketleri
  • Prijatan osećaj uz topli napitak u tren oka
  • Pogodnost bez kabla
  • Filter protiv kamenca
  • Izdašan kapacitet od 1,7 l
  • Funkcija automatskog isključivanja

Podrška

Imate problem?

Pročitajte pomoćne informacije na našoj stranici za podršku kako biste što pre nastavili sa radom.

Garancija

Čestitamo Vam na kupovini Vašeg novog Electrolux uređaja.

Stupite u kontakt

Kontaktirajte nas kako biste rezervisali servisnu intervenciju ili da dobijete odgovor na bilo koje drugo pitanje. Dostupni smo Vam ili preko telefona ili preko email-a.

Pojednostavite vlasništvo nad aparatom

Registujte svoj Electrolux aparat i dopustite nam da sačuvamo vaše detalje kako biste imali lak pristup uputstvima, informacijama o kupovini i servisnim informacijama - ako Vam ikad budu potrebne. Naučite kako da izvučete više iz svog aparata pretplatom na naše "how-to" uputstva isporučena direktno u Vaš inbox.

Registrujte svoj aparat