Prednosti

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW7H458B

Savršeno osušeno na upola manjoj temperaturi*

Naš GentleCare sistem suši odeću na skoro upola manjoj temperaturi od konvencionalnih sušilica, pa ona nikada neće biti izložena previsokoj temperaturi.

*U poređenju sa klasičnim mašinama za sušenje veša kod kojih topao vazduh ulazi u bubanj.

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW7H458B

Manje vremena, više nege

Naš SensiCare sistem prilagođava vreme sušenja prema nivou vlažnosti svake ture. Time vam štedi energiju i vreme, ne dovodeći u pitanje nivo nege.

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW7H458B

Efikasna cirkulacija vazduha, dospedna potrošnja energije

Naš sistem EcoFlow filtera može se lako dohvatiti i očistiti. Sa takvim održavanjem koje ne zahteva napor, možete biti sigurni da će vazduh cirkulisati efikasno iz dana u dan.

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW7H458B

Manje uvrtanja i upetljavanja

Naša opcija Reverse Plus čini da se bubanj okreće u oba pravca tokom sušenja kako se odeća ne bi uvrtala i upetljavala. To znači da će odeća izaći iz sušilice ravnomerno osušena sa bolje realizovanim završnim ciklusom.

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW7H458B

Vaš stil, vaš raspored

Naša funkcija odloženog starta pomaže vam da prilagodite vreme početka ciklusa sušenja prema vašem rasporedu. Jednostavnu unesite vreme kada želite da sušenje automatski počne i ostavite mašinu da uradi sve ostalo.

Dodatna oprema

Drugo

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW9H378S
Electrolux PerfectCare 900 mašina za sušenje veša sa toplotnom pumpom kapaciteta 8 kg

Po prvi put, naša najbolja PerfectCare 900 sušilica sa CycloneCare sistemom omogućava vam da savršeno negujete svoju odeću ravnomernim i nežnim sušenjem na vazduhu sa svih strana. Konačno, vodeća tehnologija na tržištu koja obezbeđuje da oblik, osećaj i izg...

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW8H359S
Electrolux PerfectCare 800 mašina za sušenje veša sa toplotnom pumpom kapaciteta 9 kg

Možete biti uvereni da će uz sistem DelicateCare u našoj mašini za sušenje veša PerfectCare 800 odeća i dalje izgledati odlično i biti savršeno udobna. Ona prilagođava temperaturu tako da odgovara odeći, dok se okretanje bubnja podešava u skladu sa tkaninom...

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW8H259ST
Electrolux PerfectCare 800 mašina za sušenje veša sa toplotnom pumpom kapaciteta 9 kg

Možete biti sigurni da će vaša odeća izgledati odlično zahvaljujući DelicateCare sistemu na vašoj PerfectCare 800 sušilici. On određuje odgovarajuću temperaturu za odeću, dok je kretanje bubnja prilagođeno određenom tipu tkanine. To znači da se odeća neguje...

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu