Detalji o proizvodu

CycloneCare sa 3DSense tehnologijom tretira vaš veš sa izuzetnom brigom. Sada ravnomerno možete da sušite osetljive svilene košulje, prijatne vunene džempere i debele, slojevite jakne, uz potpunu sigurnost. Jedinstvenim načinom sušenja uz okretanje, tkanine se svaki put nežno suše.

Prednosti

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW9H188SC

Štiti i materijal i izgled*

Uživajte u nenadmašnom učinku naše jedinstvene 3DSense tehnologije. Prodire duboko u tkaninu i automatski se podešava, pa je odeća ravnomerno osušena. I svila, i vuna, sve je sjajno i ne gubi kvalitet. Čak i perjane jakne pružaju do 30% više toplotne izolacije nego kad se suše na vazduhu.

*Zadržava izgled i termalnu izolaciju perjanih jakni i do 30% bolje u poređenju sa sušenjem na vazduhu.

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW9H188SC

Sušite više, ravnomernije i zgodnije

Naši Bed Linen XL i Mixed XL programi mogu efikasno da osuše još više veša bez potrebe za ponavljanjem ciklusa. Ušteda vremena i energije. To je zgodno i prilagođeno rešenje za svakodnevnu upotrebu.

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW9H188SC

Izuzetno održavanje odeće jednim dodirom pametnog telefona

Aplikacija MyElectrolux vam omogućava da daljinski kontrolišete uređaje za pranje i sušenje veša. Koristite funkciju Care Advisor kako biste dobili stručne savete o najboljim načinima za pranje odeće. Funkcija MyFavourites vam omogućava da sačuvate konkretna podešavanja za stvari koje često nosite.

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW9H188SC

Nema skupljanja.* Oblik ostaje isti.

Naš DelicateCare sistem prilagođava temperaturu i kretanje kako bi tkanina dobila najbolju moguću negu. Kvalitet odeće ostaje sačuvan.

*Nema skupljanja vunenih tkanina, za razliku od sušenja na ravnoj površini.

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW9H188SC

Savršeno osušeno na upola manjoj temperaturi*

Naš GentleCare sistem suši odeću na skoro upola manjoj temperaturi od konvencionalnih sušilica, pa ona nikada neće biti izložena previsokoj temperaturi.

*U poređenju sa klasičnim mašinama za sušenje veša kod kojih topao vazduh ulazi u bubanj.

Dodatna oprema

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu