Detalji o proizvodu

Mašina za pranje i sušenje veša PerfectCare 700 savršeno pere odeću i ima ciklus s potpunim sušenjem. Sistem DualCare obezbeđuje maksimalnu negu jer prilagođava temperaturu i okretanje bubnja prema vrsti tkanine i količini veša. Tkanine duže izgledaju kao nove i pružaju isti osećaj prijatnosti.

Prednosti

Sistem DualCare − idealna podešavanja za vaše odevne predmete

Sistem DualCare modifikuje cikluse prema vrsti tkanine i količini veša. Savršena nega uz pranje na pravoj temperaturi i s prilagođenim okretajima bubnja. Pranje + sušenje, u jednom pojednostavljenom postupku. Svaki komad odeće zadržava kvalitet, svežinu i osećaj prijatnosti i posle dužeg vremena.

Osvežena odeća sa 96% manje potrošene vode*

Udahnite novi život odeći koristeći naš SteamCare sistem sa programom FreshScent. Osvežavajući parom svoju omiljenu odeću, možete da uštedite preko 40 l vode po ciklusu, smanjite gužvanje i svedete potrebu za peglanjem na minimum. Za dodatno pojačanje svežine, dovoljno je da samo dodate miris.

*Koristite paru da osvežite odeću i uštedite više od 40 l vode po ciklusu, testirano na 1 kg osetljive odeće pri korišćenju programa FreshScent u odnosu na program Delicates.

Sistem SensiCare – prilagođena nega za kraće vreme

Naš sistem SensiCare meri sav ubačeni veš i automatski prilagođava ciklus, tako da se odeća pere tokom tačno odgovarajućeg vremena. Tako se sprečava prekomerno pranje i obezbeđuje da odeća duže izgleda dobro i bude prijatna za nošenje.

MixCare - nežna i efikasna nega svakodnevnog veša

MixCare štedi vreme i energiju pri negovanju mešovite odeće do 5 kg. Ako perete i sušite ili samo sušite, ovaj program prilagođava vreme i korišćenje energije na osnovu količine veša. Ako samo perete odeću, pranje se vrši na 30°C i to za samo 69 ​​minuta.

Gladak i ravan Care bubanj za još bolju negu vaših tkanina*

Care bubanj ima poboljšan oblik i dizajn u obliku jastučića tako da veš lagano klizi dok se bubanj okreće. Zahvaljujući ovom specijalnom dizajnu, tanak sloj vode prekriva sve rupice tokom pranja. Tkaninama obezbeđuje još nežnije pranje.

*Prema internim ispitivanjima koja su upoređivala Care bubanj sa bubnjem na modelima Electrolux PerfectCare mašina za pranje veša.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone