EW8WP261PB

Electrolux PerfectCare 800 mašina za pranje i sušenje veša 10/6.0

Detalji o proizvodu
EnergyClassE20A
EnergyClassWDE20D
Maximum spin speed rpm1600 obrtaja
Drying technologyWater condense
WoolmarkWoolmark Blue Wash&Dry
Drum patternCare Drum
PCT_ES_WD_LiquidDetergentFlap
Program listUltrawash 59Min;Eco 40-60;Cottons;Synthetics;Delicates;Wool;Steam Refresh;Machine Clean;Spin/Drain;Rinse;Jeans;Outdoor;Hygiene;Quick 20 Wash&Dry 60
Detalji o proizvodu
Naša mašina za pranje i sušenje veša PerfectCare 800 postiže da odeća bude izuzetno čista i negovana objedinjenim kompletnim ciklusom. Njen sistem UltraCare unapred meša deterdžent i omekšivač sa vodom pre nego što uđu u bubanj. Doseže i štiti svako vlakno i osigurava da sve vaše tkanine traju duže.
Electrolux - Samostojeće mašine za pranje i sušenje veša - EW8WP261PB
Sistem UltraCare – rešenje za odeću koja traje

Naš jedinstven sistem UltraCare unapred meša deterdžente i omekšivač sa vodom pre nego što uđu u bubanj. To znači da se svako vlakno doseže i štiti, a tkanine detaljnije čiste. Sva vaša odeća duže izgleda kao nova i pruža isti osećaj prijatnosti.

Osvežena odeća sa 96% manje potrošene vode*

Udahnite novi život odeći koristeći naš SteamCare sistem sa programom FreshScent. Osvežavajući parom svoju omiljenu odeću, možete da uštedite preko 40 l vode po ciklusu, smanjite gužvanje i svedete potrebu za peglanjem na minimum. Za dodatno pojačanje svežine, dovoljno je da samo dodate miris.

*Koristite paru da osvežite odeću i uštedite više od 40 l vode po ciklusu, testirano na 1 kg osetljive odeće pri korišćenju programa FreshScent u odnosu na program Delicates.
Electrolux - Samostojeće mašine za pranje i sušenje veša - EW8WP261PB
Sistem SensiCare – prilagođena nega za kraće vreme

Naš sistem SensiCare meri sav ubačeni veš i automatski prilagođava ciklus, tako da se odeća pere tokom tačno odgovarajućeg vremena. Tako se sprečava prekomerno pranje i obezbeđuje da odeća duže izgleda dobro i bude prijatna za nošenje.

Electrolux - Samostojeće mašine za pranje i sušenje veša - EW8WP261PB
UltraWash&Dry. Svakodnevni veš, jednim potezom

UltraWash&Dry prilagođava vreme i korišćenje energije na osnovu količine veša kada ga perete i sušite ili samo sušite. Ciklus samog pranja traje 59 minuta na 30 °C. Pažljiva nega do 5 kg svakodnevnog veša od sintetike i pamuka jednim potezom.

woman on couch with mobile phone
Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti