Detalji o proizvodu

Ugradna veš-mašina PerfectCare 800 sa sistemom UltraCare koristi jedinstvenu tehnologiju mešanja da bi aktivirala deterdžent. To pomaže da odeću perete na nižim temperaturama i sa manje energije kako bi vam odeća trajala duže.

Prednosti

Pranje programom UltraWash na 30ºC štedi do 30% energije spram programa za pamuk na 40ºC.

Naš program UltraWash pere izvanredno čak i na 30ºC za manje od sat vremena zahvaljujući našoj tehnologiji mešanja deterdženta. Uz to, štedite do 30% energije u poređenju sa programom za pamuk na 40ºC. Nežan prema odeći – i životnoj sredini.

Izvanredna nega odeće pomoću pametnog telefona

Pomoću aplikacije MyElectrolux možete daljinski upravljati mašinama za veš putem svog pametnog telefona. Koristite funkciju Care Advisor da biste dobili stručne savete kako najbolje da operete odeću. MyFavourites čuva podešavanja za često nošenu odeću.

Osvežite odeću i neutrališite neprijatne mirise* programom FreshScent

Uživajte u tom osećaju sveže opranog veša, uz vrlo malu potrošnju vode. Osvežavajući odeću parom možete da neutrališete neprijatne mirise* i smanjite gužvanje za samo 25 minuta. Za još bolji osećaj svežine dodajte naš miris za paru u program FreshScent.

*Eksterni test pokazuje neutralizaciju mirisa dima od cigarete u ciklusu FreshScent.

Uštedite do 30%* vremena, vode i energije uz SensiCare

Sistem SensiCare prilagođava podešavanja svakog programa količini veša. Pametni senzori smanjuju potrošnju vremena, vode i energije za do 30%* pri efikasnom pranju – bez nepotrebnog habanja odeće.

*Interni test potrošnje vremena, vode i energije za ciklus pamuka na 30 °C optimizovan funkcijom SensiCare za 1 kg spram maksimalne količine.

Uživajte u miru svog doma uz našu nečujnu veš-mašinu.

Naša tiha ugradna veš-mašina predviđena je za tihi rad, skrivena iza vrata elementa. To znači da možete pokrenuti ciklus, a da uz to održite mirnu i opuštajuću atmosferu za sve druge vaše aktivnosti.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone