Prednosti

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW6TN4261

Sistem SensiCare – prilagođena nega za kraće vreme

Naš sistem SensiCare meri sav ubačeni veš i automatski prilagođava ciklus, tako da se odeća pere tokom tačno odgovarajućeg vremena. Tako se sprečava prekomerno pranje i obezbeđuje da odeća duže izgleda dobro i daje prijatan osećaj.

Zadržite mekoću uz SoftPlus

Odeća je duže mekana i miriše sveže uz program SoftPlus. On natapa i ravnomerno širi omekšivač za tkaninu pre konačnog ispiranja, pa se sva odeća savršeno neguje.

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW6TN4261

Uštedite energiju uz Eco TimeManager

Uživajte u energetski efikasnom pranju uz opciju Eco TimeManager. Uštedite resurse tako što ćete prilagoditi dužinu pranja po potrebi, bez odricanja od kvaliteta. Odeća se pere pažljivo i efikasno.

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW6TN4261

Uklanja više od 99,99% bakterija i virusa* sa odeće

Program Anti-Allergy ima sertifikat Swissatest i omogućava visokoefikasno pranje koje uklanja više od 99,99% bakterija i virusa* sa odeće. Ukoliko perete odeću na temperaturi preko 60°C, možete takođe smanjiti alergene.

* Testirano na Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa i bakteriofage MS2 u eksternom testiranju koje je izvršila kompanija Swissatest Testmaterialien AG 2021. godine (Izveštaj o testiranju br. 202120117)

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW6TN4261

Ciklus sa sertifikatom Woolmark Blue

Spokojno merite vunenu odeću u mašini za pranje veša koristeći naš ciklus sa sertifikatom Woolmark Blue. On pere nežno i pažljivo kao da perete ručno. Odeća zadržava oblik i mekoću, pa duže možete da uživate u omiljenoj odeći.

Dodatna oprema

Drugo

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW7T3372
Electrolux PerfectCare 700 mašina za pranje veša sa gornjim punjenjem kapaciteta 7 kg i 1300 obrtaja

Naša mašina za pranje veša serije 700 koja se puni odozgo i ima sistem SteamCare smanjuje nabore na vešu za trećinu. Ona uvodi paru na kraju programa i pomaže vam da dobijete glatkiju odeću. Sve se to postiže bez toplote i truda potrebnog za uobičajeno pegl...

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW8T3372
Electrolux PerfectCare 800 mašina za pranje veša sa gornjim punjenjem kapaciteta 7 kg i 1300 obrtaja

Mašina za pranje veša serije 800 koja se puni odozgo i ima sistem UltraCare aktivira deterdžente i omekšivače pre nego što dođu do veša. Stoga se veš pere brzo i temeljno, a kvalitet odeće čuva. Odeća se nežno čisti, pa posle pranja sve izgleda kao novo.

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW6TN5061
Electrolux PerfectCare 600 mašina za pranje veša sa gornjim punjenjem kapaciteta 6 kg i 1000 obrtaja

Mašina za pranje veša serije 600 koja se puni odozgo i ima sistem SensiCare prilagođava dužinu programa u skladu sa količinom veša. Ona koristi odgovarajuću količinu vode, vreme i energiju za savršenu negu veša, bez obzira na količinu. Odeća dvaput duže izg...

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu