Detalji o proizvodu

Mašina za pranje veša serije 600 koja se puni odozgo i ima sistem SensiCare prilagođava dužinu programa u skladu sa količinom veša. Ona koristi odgovarajuću količinu vode, vreme i energiju za savršenu negu veša, bez obzira na količinu. Odeća dvaput duže izgleda dobro.

Prednosti

Sistem SensiCare – prilagođena nega za kraće vreme

Naš sistem SensiCare meri sav ubačeni veš i automatski prilagođava ciklus, tako da se odeća pere tokom tačno odgovarajućeg vremena. Tako se sprečava prekomerno pranje i obezbeđuje da odeća duže izgleda dobro i daje prijatan osećaj.

Perite do 50% brže uz opciju TimeSave

Perite temeljno i brzo uz opciju TimeSave. Pritisnite dugme da biste smanjili vreme glavnog ciklusa mašine za do 50%. Veš od pamuka i sintetike se jednako i sveobuhvatno pere za upola manje vremena.

Pranje veša po vašem rasporedu uz Delay Start

Funkcija Delay Start vam pruža kontrolu nad pranjem veša. Možete da odložite početak ciklusa pranja tako da oprana odeća ne stoji u bubnju satima. Sada možete da perete veš u skladu sa svojim rasporedom.

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW6TN5261F

Ciklus sa sertifikatom Woolmark Blue

Spokojno merite vunenu odeću u mašini za pranje veša koristeći naš ciklus sa sertifikatom Woolmark Blue. On pere nežno i pažljivo kao da perete ručno. Odeća zadržava oblik i mekoću, pa duže možete da uživate u omiljenoj odeći.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone