Detalji o proizvodu

Mašina za pranje veša serije 800 koja se puni odozgo i ima sistem UltraCare aktivira deterdžente i omekšivače pre nego što dođu do veša. Stoga se veš pere brzo i temeljno, a kvalitet odeće čuva. Odeća se nežno čisti, pa posle pranja sve izgleda kao novo.

Prednosti

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW8TN3362E

Duže uživajte u odeći uz UltraCare

Duže uživajte u odeći uz naš sistem UltraCare. Deterdžent i omekšivač se unapred mešaju u vodi pre nego što dođu do bubnja, pa se ravnomerno šire tokom pranja. To znači da brzo deluju, što štiti vlakna odeće.

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW8TN3362E

Kraći program i najbolja nega uz UltraWash

Uz naš kratki program UltraWash nikada ne morate da prihvatate lošije pranje i negu. Za razliku od drugih kratkih ciklusa, naš program pažljivo pere odeću uz kombinaciju niskih temperatura i pažljivog okretanja bubnja za manje od sat vremena. UltraWash pruža savršenu ravnotežu i pomaže odeći da duže traje.

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW8TN3362E

Smanjite nabore uz SteamCare

Zahvaljujući našem sistemu SteamCare, kada izvučete garderobu iz bubnja, imaće mnogo manje nabora. Uz tretman parom na kraju pranja, vlakna vaše garderobe će se opustiti i nabori će se smanjiti za trećinu. Odeća će duže izgledati bolje, bez izlaganja toploti tokom peglanja.

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW8TN3362E

Sistem SensiCare – prilagođena nega za kraće vreme

Naš sistem SensiCare meri sav ubačeni veš i automatski prilagođava ciklus, tako da se odeća pere tokom tačno odgovarajućeg vremena. Tako se sprečava prekomerno pranje i obezbeđuje da odeća duže izgleda dobro i daje prijatan osećaj.

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW8TN3362E

Uštedite energiju uz Eco TimeManager

Uživajte u energetski efikasnom pranju uz opciju Eco TimeManager. Uštedite resurse tako što ćete prilagoditi dužinu pranja po potrebi, bez odricanja od kvaliteta. Odeća se pere pažljivo i efikasno.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone