Detalji o proizvodu

Mašina za pranje veša serije 800 koja se puni odozgo i ima sistem UltraCare aktivira deterdžente i omekšivače pre nego što dođu do veša. Stoga se veš pere brzo i temeljno, a kvalitet odeće čuva. Odeća se nežno čisti, pa posle pranja sve izgleda kao novo.

Prednosti

Duže uživajte u odeći uz UltraCare

Duže uživajte u odeći uz naš sistem UltraCare. Deterdžent i omekšivač se unapred mešaju u vodi pre nego što dođu do bubnja, pa se ravnomerno šire tokom pranja. To znači da brzo deluju, što štiti vlakna odeće.

Kraći program i najbolja nega uz UltraWash

Uz naš kratki program UltraWash nikada ne morate da prihvatate lošije pranje i negu. Za razliku od drugih kratkih ciklusa, naš program pažljivo pere odeću uz kombinaciju niskih temperatura i pažljivog okretanja bubnja za manje od sat vremena. UltraWash pruža savršenu ravnotežu i pomaže odeći da duže traje.

Smanjite nabore uz SteamCare

Zahvaljujući našem sistemu SteamCare, kada izvučete garderobu iz bubnja, imaće mnogo manje nabora. Uz tretman parom na kraju pranja, vlakna vaše garderobe će se opustiti i nabori će se smanjiti za trećinu. Odeća će duže izgledati bolje, bez izlaganja toploti tokom peglanja.

Sistem SensiCare – prilagođena nega za kraće vreme

Naš sistem SensiCare meri sav ubačeni veš i automatski prilagođava ciklus, tako da se odeća pere tokom tačno odgovarajućeg vremena. Tako se sprečava prekomerno pranje i obezbeđuje da odeća duže izgleda dobro i daje prijatan osećaj.

Uštedite energiju uz Eco TimeManager

Uživajte u energetski efikasnom pranju uz opciju Eco TimeManager. Uštedite resurse tako što ćete prilagoditi dužinu pranja po potrebi, bez odricanja od kvaliteta. Odeća se pere pažljivo i efikasno.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone