Detalji o proizvodu

Prenosivi klima-uređaj Comfort 600 isporučuje hladan vazduh i radi izuzetno tiho. Nova Electrolux aplikacija i intuitivne komande su lake za korišćenje, a komplet za prozore se lako instalira.

Prednosti

Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP34U339CW

Lako se instalira sa kompletom za prozore, lako se kontroliše putem aplikacije

Lako instalirajte pomoću našeg kompleta za prozore da biste postigli pune performanse hlađenja tokom leta. Podesite željenu temperaturu i zakažite pokretanje omiljenog režima daljinski putem Electrolux aplikacije.

Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP34U339CW

Optimizovana potrošnja energije

Naš prenosivi klima-uređaj nudi vrhunsko energetski efikasno hlađenje. S našim Premijum kompletom za prozore¹ može da se uštedi do 28% više energije zbog manje infiltracije². ¹ Premijum komplet za prozore se prodaje zasebno.

² Ako je sobna temperatura 26°C, a podešena je na 20°C, uz Premijum komplet za prozore uštedećete do 28% energije. Interni test obavljen u prostoriji od 14 m², relativna vlažnost vazduha 60% i spoljna temperatura 30°C, u trajanju od 4 č. i 30 min.

Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP34U339CW

Hladan vazduh, tiha udobnost.

Uživajte u snažnom protoku hladnog vazduha i mirnoj, tihoj udobnosti zahvaljujući niskom nivou buke od 64 dB(A)3. ³Prema standardu za ispitivanje buke: EN 12102:2013

Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP34U339CW

Začas sebi priredite prijatne uslove

Začas sebi priredite rashlađene i prijatne uslove. Koristite Premijum komplet za prozore¹ i rashladite se za do 60% manje vremena². ¹ Premijum komplet za prozore se prodaje zasebno.

² Ako je sobna temperatura 26°C, a podešena je na 24°C, uz Premijum komplet za prozore temperatura se dostiže za 8 min, naspram 20 min bez kompleta. Interni test obavljen u prostoriji od 14 m², relativna vlažnost vazduha 60% i spoljna temperatura 30°C.

Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP34U339CW

Održivo rešenje smanjuje uticaj na klimu

Održivije rešenje: Rashladno sredstvo koje se koristi je održivi gas R290, koji smanjuje potencijal globalnog zagrevanja (GWP) prenosivog klima-uređaja za 99,8% u poređenju sa prenosivim klima-uređajima koji koriste gas R410a.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

 

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Pratite sve svoje garancije
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema
woman on couch with mobile phone