Detalji o proizvodu

Novi povezani prečišćivač vazduha se prilagođava promenama okoline.

Prednosti

Reaguje na okolinu

Jedinstveni sistem PureSense stalno meri nivoe kvaliteta spoljnog i unutrašnjeg vazduha i automatski prilagođava brzinu prečišćavanja vazduha tako da se vratite kući u zdravu sredinu.

Filtriranje prilagođeno vašim potrebama

Prilagodite Pure A9 svojim konkretnim potrebama uz naše filtere od 360 stepeni i 5-stepeni sistem filtracije vazduha. Sadrži HEPA filter koji uklanja do 99,5% zagađivača iz vazduha i male čestice prašine prečnika 0,3 mikrona.

Stalno praćenje

Kod kuće ili u pokretu, pratite i optimizujte kvalitet vazduha putem aplikacije ili prepustite to uređaju PURE A9. Proverite da li je posao obavljen u zadatom periodu, dobijajte pametne izveštaje ili prosto prilagodite podešavanja. Aplikacija PURE A9 je savršeni pomoćnik za kvalitet vazduha.

Sistem AirSurround je projektovan tako da dopre u sve uglove sobe.

Sistem AirSurround stvara snažno, ali blago spiralno kretanje unutrašnjeg vazduha koje efikasno cirkuliše i čisti vazduh do 4 puta brže od prethodnih generacija. Pure A9 se preporučuje sa sobe veličine do 129 m2 (na osnovu švedskih propisa za broj izmena vazduha na sat) i 52 m2 (US AHAM)

Pametna tišina

Uz minimalni nivo buke od samo 17 dB(A)*, vaš Pure A9 tako tiho radi da ga nećete ni primetiti. Nivo buke je samo 49 dB(A)* čak i pri maksimalnoj brzini, što je tiše od razgovora uz večeru kod kuće. *mereno 1 m ispred proizvoda

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema
woman on couch with mobile phone