Detalji o proizvodu

Naš usisivač bez kese Clean 600, uz inovativnu tehnologiju cikloniranja i ergonomski dizajn, pruža snažan učinak s lakim i jednostavnim pražnjenjem. Napravljen tako da najmanje pola svih plastičnih delova čini reciklirana plastika, nikada ne pravi kompromise u čišćenju.

Prednosti

Dvostepeno brzo pražnjenje prašine

Projektovan je za lako rukovanje, omogućava dvostepeno kontrolisano pražnjenje i ograničava prosipanje prašine tokom izbacivanja.

Celokupno čišćenje bez kompromisa*

"Tehnologija cikloniranja daje beskompromisan učinak tokom celog čišćenja, čak i kad posuda za prašinu počne da se puni. Održava 99% početnog učinka čišćenja dok se posuda puni u skladu sa standardom IEC 62885-2 izdanje 1.0: 5.1, 5.7 i 5.9 pri maksimalnoj snazi."

Šestostepeno filtriranje vazduha

"Šestostepeni sistem filtriranja zadržava do 99,99% čestica mikroprašine većih od 1 mikrometra* i tako pruža čistiji izduvni vazduh. *Na osnovu internih testova u skladu sa evropskim standardom EN60312-1-2017 za čestice veće od 1 mikrometra."

Kompaktan dizajn za odlaganje

Uređaj je projektovan tako da bude kompaktan i da može da se odloži horizontalno ili vertikalno, pa je odlaganje lakše i za njega je potrebno manje prostora.

Lako upravljanje

Veliki točkovi obloženi gumom poboljšavaju upravljanje i zaštitu prilikom kretanja oko površina kako bi čišćenje bilo što lakše.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone