Detalji o proizvodu

Pokrenite robotski usisivač sa bilo kog mesta. Robotski usisivač 600 omogućava da zakažete vreme čišćenja i pratite njegov rad pomoću mape. Sve to putem naše intuitivne aplikacije. Za temeljno čišćenje kad god poželite i gde god se nalazili.

Prednosti

Iskoristite pogodnosti upravljanja robotskim usisivačem putem naše aplikacije

Pratite rad robotskog usisivača na mapi gde god se nalazili. Naša aplikacija se lako koristi i omogućava zakazivanje čišćenja prema vašem dnevnom rasporedu.

Očistite sve podove u cugu – 120 minuta rada nakon jednog punjenja*

Ukoliko je robotski usisivač do kraja napunjen, možete biti sigurni da će raditi svih 120 minuta bez ikakvih zastoja ili prekida. Svi podovi u vašem domu će biti savršeno očišćeni.

*Interno testiranje je pokazalo da robotski usisivač može da radi 120 minuta na minimalnom režimu i očisti površinu od 84 m2.

Ima veliku usisnu snagu i sakuplja čak i sitne čestice poput životinjskih dlaka

Uživajte u izvanrednim rezultatima čišćenja uz naš robotski usisivač. Izuzetno je efikasan i usisava srednje i veće čestice prašine i nečistoće veličine 2–7 mm, kao što su mrvice hleba, pirinač i životinjske dlake*. Vaši podovi postaju vidljivo čistiji.

* Na osnovu internih testiranja u skladu sa standardom IEC 62885-7

Lako se kreće kroz vaš dom koristeći efikasnu putanju čišćenja

Savršeno kretanje. Ovaj robotski usisivač ima žiroskop koji omogućava efikasno kretanje po prostorijama tokom čišćenja. Dakle, možete biti potpuno sigurni da će vaši podovi biti savršeno čisti.

Dvoslojni sistem filtracije zadržava i do 99,5%* sitnih čestica veličine od 0,35–10 µm.

Čistiji vazduh. Naš unapređeni robotski usisivač ima dvoslojni sistem filtracije koji zadržava i do 99,5%* čestica prašine i sprečava njihovo raspršivanje u vazduhu kroz ventilacioni otvor usisivača. Uživajte u čistom vazduhu i zdravijem domu.

*Ispitano u nezavisnom institutu za testiranje u skladu sa standardom ISO 20463 na sitnim česticama veličine 0,35–10 µm.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone