Detalji o proizvodu

Pokrenite robotski usisivač sa bilo kog mesta. Robotski usisivač 600 omogućava da zakažete vreme čišćenja i pratite njegov rad pomoću mape. Sve to putem naše intuitivne aplikacije. Za temeljno čišćenje kad god poželite i gde god se nalazili.

Prednosti

Iskoristite pogodnosti upravljanja robotskim usisivačem putem naše aplikacije

Pratite rad robotskog usisivača na mapi gde god se nalazili. Naša aplikacija se lako koristi i omogućava zakazivanje čišćenja prema vašem dnevnom rasporedu.

Najbolja kombinacija. Vakuumski usisivač i paročistač

Ova inovativna dvostruka funkcija vam omogućava i da usisate pod i da ga očistite parom. Integrisana funkcija čišćenja na paru uveliko olakšava čišćenje doma, jer ovaj usisivač to radi umesto vas.

Očistite sve podove u cugu – 120 minuta rada nakon jednog punjenja*

Ukoliko je robotski usisivač do kraja napunjen, možete biti sigurni da će raditi svih 120 minuta bez ikakvih zastoja ili prekida. Svi podovi u vašem domu će biti savršeno očišćeni.

*Interno testiranje je pokazalo da robotski usisivač može da radi 120 minuta na minimalnom režimu i očisti površinu od 84 m2.

Ima veliku usisnu snagu i sakuplja čak i sitne čestice poput životinjskih dlaka

Uživajte u izvanrednim rezultatima čišćenja uz naš robotski usisivač. Izuzetno je efikasan i usisava srednje i veće čestice prašine i nečistoće veličine 2–7 mm, kao što su mrvice hleba, pirinač i životinjske dlake*. Vaši podovi postaju vidljivo čistiji.

* Na osnovu internih testiranja u skladu sa standardom IEC 62885-7

Automatski se puni i nastavlja sa čišćenjem

Kada nivo baterije padne ispod 20%, robotski usisivač se automatski vraća do stanice za punjenje. Kada se napuni, vraća se bez vaše pomoći na mesto gde je prekinuo sa čišćenjem i nastavlja tamo gde je stao.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone