Detalji o proizvodu

Bežični usisivač 500 ima odlične performanse i jednostavan ergonomski dizajn. Ručna jedinica i dodaci mogu da se razdvoje kako bi se čišćenje prilagodilo svakoj vrsti površine i nesmetano odvijalo. Svi modeli su proizvedeni iz održivih izvora od reciklirane plastike.*
*Sadržaj reciklirane plastike se kreće u rasponu 64–74% kod bežičnih usisivača Electrolux 500.

Prednosti

Delotvoran bežični usisivač za vidljivo čisto domaćinstvo.

Naš jednostavan bežični usisivač radi efikasno i pruža vidljive rezultate na svim površinama. Uklanja prašinu i sitne čestice apsolutno svuda.

Ujednačen učinak pri različitoj napunjenosti posude za prašinu*

Beskompromisan učinak tokom čitavog procesa čišćenja. Redizajnirana posuda za prašinu osigurava dugotrajan učinak* čak i dok se puni česticama prašine

*Zadržava 99% početnog učinka čišćenja tokom punjenja posude za prašinu u skladu sa standardom IEC 62885-2 izdanje 1.0: 5.1, 5.7 i 5.9 u maksimalnom režimu rada ​

Brzo i zgodno čišćenje pomoću dvodelnog razdvojivog uređaja

Uživajte u radu sa zgodnim i prilagodljivim usisivačem izvanrednog ergonomskog dizajna. Ručna jedinica se lako odvaja od štapa kako bi se brzo očistilo željeno mesto ili teško dostupni prostori.

Do 45 minuta neprekidnog rada** za besprekorno čišćenje

Napunite usisivač samo jednom i očistite celo domaćinstvo. Uz punu bateriju možete neprekidno, lako i jednostavno čistiti do 45 minuta* svaki put.

*Na osnovu internih testova ručne jedinice s minimalnim režimom rada u skladu sa standardom IEC 62885-4 kada štapna jedinica radi u minimalnom režimu rada. Ručna jedinica je izvađena i merenja su vršena na ručnoj jedinici.

Funkcija čišćenja valjka sa četkom lako preseca dlake sa valjka.

Recite zbogom četki punoj upetljanih dlaka jer ovaj problem više nećete imati. Samo nogom pritisnite dugme za čišćenje valjka sa četkom, a sekač će sam iseći sve dlake koje su se namotale na četku.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone