Detalji o proizvodu

Jače i tiše. Bežični čistač 600 donosi veću snagu usisavanja vašem čišćenju podova i novu motorizovanu papučicu koja stvara manje buke prilikom usisavanja. Da vaši podovi budu čisti, a uši zaštićene.
*U poređenju sa modelom Electrolux WQ61-42GG na osnovu internih ispitivanja. Performanse merene pri sakupljanju prašine prema 59F-IEC 62885-2 FDIS izdanje 2. Nivo snage zvuka smanjen za polovinu (-3 dBA) izmeren na ručnoj jedinici prema ISO 3743.

Prednosti

Očistite različite površine pomoću papučice za čišćenje više površina

Nije potrebno menjanje papučica. Očistite različite površine samo jednom snažnom papučicom. Moćna papučica za čišćenje više površina omogućava vam da pređete sa tepiha na tvrde podove bez potrebe da menjate papučice. Za usisavanje bez muke.

Pruža čistoću, a ne buku

Naš najtiši čistač do sada.** Ovaj bežični usisivač obezbeđuje snažno čišćenje, sa motorom projektovanim tako da stvara manje buke prilikom čišćenja, bez ugrožavanja performansi.

**Interna ispitivanja u skladu sa ISO 3743 na ručnoj jedinici izvedeni u (avgustu 2021.), u poređenju sa drugim bežičnim ručnim jedinicama marke Electrolux kao što je model WQ61-42GG.

Papučica za brisanje PowerPro. Obrišite pod bez krpe

Čišćenje je postalo mnogo lakše. Uz novu papučicu za brisanje PowerPro možete da koristite usisivač kako biste lako pokupili prolivenu tečnost ili temeljno obrisali ceo pod. Konačno, brisanje bez problema na dohvat ruke

Do 55 minuta neprekidnog rada.

Napredna baterija ovog bežičnog usisivača omogućava vam da čistite do 55 minuta*** sa potpuno napunjenom baterijom.

***Interna ispitivanja ručne jedinice s minimalnim režimom rada u skladu sa IEC 62 885-4.

Usisava do 99,9% prašine**** za zdraviji dom.

Briga o vazduhu. Naš usisivač orijentisan ka rešenjima opremljen je sa 5-slojnim sistemom filtracije koji sprečava da se do 99,9% čestica prašine**** iz izduva usisivača emituje u vazduh. Pomaže vam da održite zdraviji dom.

****Interna ispitivanja prema standardu EN 60312-1:2017.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone