Detalji o proizvodu

Usisivač ima veliku usisnu snagu koja se automatski reguliše. Brzo uklanja životinjske dlake iz prostirki i tepiha, zbog čega je idealan za vlasnike kućnih ljubimaca. Ovaj usisivač i njegova glavna papuča sadrže do 48% reciklirane plastike*.
"*Ne računajući dodatnu opremu​ *Dodatna napomena za Francusku – Do 29% ukupne težine usisivača i sve njegove dodatne opreme čini reciklirani materijal, tj. reciklirana plastika"

Prednosti

Najbolji učinak usisavanja* u svojoj kategoriji**

Usisivač sa kesom 800 ima najbolji učinak usisavanja* u odnosu na druge usisivače iz iste kategorije**. Optimizovan sistem za protok vazduha obezbeđuje snažno usisavanje kojim delotvorno uklanja finu prašinu i nečistoće sa tepiha i tvrdih podova

"*Na osnovu eksternih testova prema standardu IEC 62885-2 sa izračunatim prosečnim rezultatom za čišćenje podova u skladu sa njegovim odeljcima 5.2, 5.3 (oba smera), 5.4 i 5.5 (oba smera). **U odnosu na tri najprodavanija modela u 17 zemalja Evrope u cenovnom opsegu iznad 300 EUR (Gfk 2022)"

Auto Mode – neometan prelazak između različitih površina

Usisavanje je lakše u Auto Mode. Samo izaberite režim rada na dršci i usisivač će automatski podesiti usisnu snagu pri prelasku sa tvrdog poda na tepih i tako povećati efikasnost rada i uštedeti do 46% energije*.

*Zasnovano na internim testovima u skladu sa standardom IEC 62885-2 upoređujući potrošnju energije u Max Mode i Auto Mode prilikom čišćenja tepiha.

Usisavanje bez napora pomoću papuče AllFloor Auto LED

Papuča AllFloor Auto LED sa inovativnim gumenim trouglovima* i mekom četkom čisti za tren oka. Ova papuča čisti sve površine – od tepiha do tvrdih podova – i uz to usisava 100%** prašine iz pukotina.

"*Patent u postupku odobrenja​ **Na osnovu internog testa prema standardu IEC 62885-2:2021​"

Higijenski čistije domaćinstvo

HEPA sistem filtriranja može da ukloni do 99,999%* čestica većih od 0,3 mikrometara, tj. finu prašinu, grinje i alergene, da bi izduvani vazduh bio čistiji.

*Na osnovu eksternih testova filtracije mikročestica prašine veličine 0,3–10 mikrometara prema odeljku 5.14 standarda IEC 62885-2:2021, uz korišćenje standardnih čestica peska i prašine.

Brzo i lako uklanjajte životinjske dlake

"Recite zbogom životinjskim dlakama u tepisima i prostirkama zahvaljujući papuči Pet XL. Svojim snažnim turbo-četkama bez po muke uklanja životinjske dlake i vlakna i tako besprekorno čisti vaše domaćinstvo. "

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone