EB81A3UG

Electrolux 800 Bagged cleaner usisivač sa vrećicom Grey

Detalji o proizvodu

Uštedite energiju sa automatskim režimom dok postižete moćne performanse

Ovaj Electrolux bežični štapni usisivač je jedan od naših najefikasnijih usisivača s kojim možete da uštedite do 46% energije* dok istovremeno produžavate vreme rada sa Automatskim režimom. Usisivač, glavni nastavak i stanica za punjenje izrađeni su od reciklirane plastike i to do 48% u ukupnoj količini korišćene plastike** Electrolux EcoLine linija bežičnih štapnih usisivača izabrana je na osnovu funkcije Automatskog režima koja korisnicima pomaže da uštede energiju tokom korišćenja usisivača.

*Na osnovu internih testova prema standardu IEC 62885-2 pri poređenju potrošnje energije u Maks režimu rada i Automatskom režimu rada prilikom čišćenja tepiha. **Primenjuju se uslovi i odredbe. Posetite www.electrolux.com za više detalja. ***Ne uključuje dodatnu opremu.
Saznajte više
Skupljanje iz uskih prostora (skupljanje prašine s tvrdih podova s nastavkom za uske prostore)100
Noise level cleaner complete dB(A) - (IEC 60704-3)69
Avergae annual energy consumption, kWh24.5
Action radius12
Veličina kese za prašinu5
HEPA filtracijaYes
Nastavak za sve vrste podovaAllFloorAuto LED with interlock
Nastavak za tvrde podoveNone
Detalji o proizvodu
Usisivač ima veliku usisnu snagu koja se automatski reguliše. Brzo uklanja životinjske dlake iz prostirki i tepiha, zbog čega je idealan za vlasnike kućnih ljubimaca. Ovaj usisivač i njegova glavna papuča sadrže do 48% reciklirane plastike*.
"*Ne računajući dodatnu opremu​ *Dodatna napomena za Francusku – Do 29% ukupne težine usisivača i sve njegove dodatne opreme čini reciklirani materijal, tj. reciklirana plastika"
Electrolux - Usisivači sa vrećicom - EB81A3UG
Najbolji učinak usisavanja* u svojoj kategoriji**

Usisivač sa kesom 800 ima najbolji učinak usisavanja* u odnosu na druge usisivače iz iste kategorije**. Optimizovan sistem za protok vazduha obezbeđuje snažno usisavanje kojim delotvorno uklanja finu prašinu i nečistoće sa tepiha i tvrdih podova

"*Na osnovu eksternih testova prema standardu IEC 62885-2 sa izračunatim prosečnim rezultatom za čišćenje podova u skladu sa njegovim odeljcima 5.2, 5.3 (oba smera), 5.4 i 5.5 (oba smera). **U odnosu na tri najprodavanija modela u 17 zemalja Evrope u cenovnom opsegu iznad 300 EUR (Gfk 2022)"
Electrolux - Usisivači sa vrećicom - EB81A3UG
Auto Mode – neometan prelazak između različitih površina

Usisavanje je lakše u Auto Mode. Samo izaberite režim rada na dršci i usisivač će automatski podesiti usisnu snagu pri prelasku sa tvrdog poda na tepih i tako povećati efikasnost rada i uštedeti do 46% energije*.

*Zasnovano na internim testovima u skladu sa standardom IEC 62885-2 upoređujući potrošnju energije u Max Mode i Auto Mode prilikom čišćenja tepiha.
Electrolux - Usisivači sa vrećicom - EB81A3UG
Usisavanje bez napora pomoću papuče AllFloor Auto LED

Papuča AllFloor Auto LED sa inovativnim gumenim trouglovima* i mekom četkom čisti za tren oka. Ova papuča čisti sve površine – od tepiha do tvrdih podova – i uz to usisava 100%** prašine iz pukotina.

"*Patent u postupku odobrenja​ **Na osnovu internog testa prema standardu IEC 62885-2:2021​"
Electrolux - Usisivači sa vrećicom - EB81A3UG
Higijenski čistije domaćinstvo

HEPA sistem filtriranja može da ukloni do 99,999%* čestica većih od 0,3 mikrometara, tj. finu prašinu, grinje i alergene, da bi izduvani vazduh bio čistiji.

*Na osnovu eksternih testova filtracije mikročestica prašine veličine 0,3–10 mikrometara prema odeljku 5.14 standarda IEC 62885-2:2021, uz korišćenje standardnih čestica peska i prašine.
Electrolux - Usisivači sa vrećicom - EB81A3UG
Brzo i lako uklanjajte životinjske dlake

"Recite zbogom životinjskim dlakama u tepisima i prostirkama zahvaljujući papuči Pet XL. Svojim snažnim turbo-četkama bez po muke uklanja životinjske dlake i vlakna i tako besprekorno čisti vaše domaćinstvo. "

woman on couch with mobile phone
Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti