Detalji o proizvodu

Nova dimenzija usisavanja sa PURE D8.2. Tehnologija SmartMode, sistem PureSound i usisnica OneGo Power Clean. Kreiran da vam ponudi efikasno čišćenje, jedinstveno pametan i neverovatno tih.

Prednosti

Electrolux - Usisivači sa vrećicom - PD82-4MB

Tehnologija SmartMode. Automatska regulacija snage u odnosu na pod ili tepih

Snažno i inteligentno usisavanje, kao nikada ranije. Napredna tehnologija SmartMode detektuje tip poda i automatski prilagođava snagu kako bi se bez napora prešlo sa poda na tepih radi dobijanja optimalnih rezultata.

Electrolux - Usisivači sa vrećicom - PD82-4MB

Sistem PureSound. Jedinstveno tih na svim podovima, čak do 57 dB(A)*

Iskusite umirujuće čišćenje uz sistem PureSound. Inovativna kombinacija motora, hermetički zatvorenog sistema i konstrukcije usisnice znači da je sada usisavanje tiho, na svim podovima. Usisavajte slobodno bez uznemiravanja ljudi oko vas. *Prema merenju u skladu sa Regulativom Komisije (EU) br. 666/2013 od 8. jula 2013.

Electrolux - Usisivači sa vrećicom - PD82-4MB

Usisnica OneGo Power Clean za vrhunsko sakupljanje bez obzira na tip poda

Potpuno nov dizajn usisnice OneGo Power Clean omogućuje vrhunsko sakupljanje svih čestica, velikih ili malih, bez obzira na tip poda. Oblikovana za čišćenje podova u jednom glatkom potezu.

Electrolux - Usisivači sa vrećicom - PD82-4MB

55% reciklirana. 100% trajna

Primenili smo pristup koji vodi računa o našoj planeti i kreirali usisivač od 55% recikliranog materijala. PURE D8.2 je održiv izbor – bez ugrožavanja kvaliteta.

Electrolux - Usisivači sa vrećicom - PD82-4MB

Premeštajte ga jednostavno pomoću uravnotežene ručke za nošenje

Podignite usisivač bez muke uz specijalno dizajniranu ručku za nošenje. Postavljena je na sredini, tako da je težina podjednako raspoređena. Dizajnirana za uravnoteženo podizanje.

Dodatna oprema

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu