Detalji o proizvodu

Usisavajte i brišite istovremeno uz Ultimate 800 Wet&Dry. Ovaj efikasan bežični usisivač bez napora usisava tečne i suve materije – prašinu, životinjske dlake i prosute tečnosti.

Prednosti

Pametna detekcija prljavštine. Lakše čišćenje

Očistite prljavštinu i prosute tečnosti bez napora pomoću pametne detekcije prljavštine. Čistač Wet&Dry detektuje nečistoće koristeći infracrvenu tehnologiju i prilagođava snagu usisavanja. Očistite lepljive mrlje pomoću funkcije efikasnog doziranja vode.

Efikasno čisti prosute tečnosti

Bežični usisivač Wet&Dry efikasno čisti prosute tečnosti poput lepljivog kečapa ili kafe i uklanja ih sve odjednom.*

Samočisteća papuča

Oslobodite se prljavštine sa valjka četke bez prljanja ruku. Pritiskom na dugme na dršci aktivira se valjak četke koji se rotira dok se na njega ispušta čista voda koja ga pere, a istovremeno se uključuje usisavanje kojim se uklanja prljava voda.

Do 35 minuta neprekidnog rada

Napunjena baterija traje do 35 minuta. Zaboravite na neprijatnosti stalnog punjenja i uživajte u bezbrižnom čišćenju površine do 143 m².*

Snažno usisavanje – vlažne i suve površine

Snažno i efikasno usisava mokre i suve prosute supstance. Bežični usisivač Wet&Dry sakuplja do 99% suvog otpada* i efikasno briše prosutu tečnost kako bi čišćenje bilo besprekorno.

*Zasnovano na internom testu brzine sakupljanja čestica veličine od 3 do 7 mikrometara. U testu su korišćeni pirinač i navrtke i zavrtnji standardne veličine M3.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone