Otkrijte

Pronadjite idealnu mašinu za veš za sebe

PerfectCare linija mašina za veš

Unapredite negu svoje odeće, a ne garderobu. Dobro negovana odeća bolje izgleda i traje duže. Naši uređaji iz PerfectCare linije mašina za veš ne samo da čiste, već štite i neguju vaš stil.

UltraCare – Tekstura vaše odeće u potpunosti je sačuvana

Naš UltraCare sistem omogućava mešanje deterdženata i omekšivača pre ulaska u bubanj gde se oni aktiviraju u vodi pre nego što dođu u kontakt sa odećom. Na ovaj način se doseže i štiti svaka nit tkanine, čime ostaju meke i duže ostaju kao nove.

PerfectCare

Tkanina ostaje meke. Iz pranja u pranje.

Veš će se slabije oprati ako se deterdžent ne otopi, dok će neujednačenom raspodelom omekšivača vaša odeća postati gruba na dodir. Mašine za veš iz kolekcije PerfectCare sa UltraCare sistemom mešaju i aktiviraju deterdžent i omekšivač s vodom pre nego što dospeju u bubanj. Na taj način se osigurava ujednačena raspodela, čime svaka nit tkanine ostaje čista, sveža i meka..

Dugogodišnje partnerstvo – s ciljem osiguravanja dugotrajnosti vaše odeće

U kompaniji Electrolux želimo da vam pružimo najbolju negu za vašu omiljenu odeću, da bi ostala mekana i šarena uprkos brojnim pranjima. Zato smo počašćeni činjenicom da su naše UltraCare mašine za veš sa UltraMix sistemom dobile sertifikat* robnih marki Ariel i Lenor, koji potvrđuje najbolju negu tkanina i efikanost upotrebe omekšivača*.

 

*Više od 90 % tkanina koje se peru ravnomerno je natopljeno omekšivačem.

SteamCare – Uvek sređeni

Naš SteamCare sistem pruža profesionalne rezultate u udobnosti vašeg doma.  Osvežite odeću s parom nakon svakog pranja i tako trostruko smanjite broj nabora. Vaša odeća postaje ravnija bez korištenja topline koja se ispušta tokom uobičajenog glačanja. SteamCare sistem možete koristiti i za osveženje odeće bez suvišnog pranja.

Za trećinu manje nabora

Para nakon pranja opušta vlakna zbog čega se broj nabora smanjuje trostruko u odnosu na uređaj koji nije opremljen sa SteamCare sistemom. Sada istovremeno možete prati i osvežavati svoju odeću parom i zato će ona bez stalnog peglanja duže vremena zadržati svoj oblik i teksturu.

Ne perite – osvežite

Nekim stvarima nije potrebno potpuno pranje, nego samo brzo osvežavanje. Naš FreshScent sistem omogućava efikasno osvežavanje odeće zahvaljujući kombinaciji svežeg mirisa i nežnog delovanja pare. To utiče na produžavanje životnog veka odeće zahvaljujući smanjenom broju nepotrebnih pranja uz istovremeno osiguravanje njenog besprekornog izgleda i mirisa.

SensiCare – Pažljivo operite svoju svakodnevnu odeću

Naš SensiCare sistem omogućuje optimalan nivo nege odeće prilagođavanjem vremena, energije i vode količini vašeg rublja. Na taj način odeća se ne pere predugo, čime duže zadržava svoj izgled i teksturu.

Tkanine izgledaju kao nove dvostruko duže

Rezultati ispitivanja koje je 2015. g. sproveo Ritex (ispitivanje br.15CR00099) pokazali su da korišćenjem SensiCare sistema, tkanine izgledaju kao nove dvostruko duže. Senzori odmah u prvoj minuti automatski prilagođavaju postavke ciklusa količini veša, čime štede vreme energiju i vodu. Na taj način ćete sačuvati odeću i okolinu. 

Nezamenljiva pomoć pri uklanjanju mrlja

Olovka za ultrazvučno tretiranje mrlja usmerena je pravo na mrlje – od prolivene kafe do razmazanog ruža. Ultrazvučna tehnologija u kombinaciji s vodom i deterdžentom šalje vibracije kroz vlakna odeće, odstranjujući mrlje česticu po česticu.

Sposobnost uštede prostora

Iskoristite optimalno raspoloživ prostor korištenjem Electrolux veznog elementa. Sigurno postavite sušilicu na mašinu za veš bez upotrebe dodatnog učvršćivanja. Ugrađena polica na izvlačenje olakšava stavljanje i vađenje veša.

Nove SLIM mašine za veš iz PerfectCare linije

SLIM mašine za veš iz linije PerfectCare sa SensiCare sistemom prilagođavaju vreme, količinu vode i energije količini veša kako se nebi prao duže nego što je potrebno. PerfectCare linija odličan je izbor za najbolju njegu odeće.

PerfectCare 600 SLIM mašine za veš sa SensiCare sistemom

Pogledajte video i saznajte više o novim SLIM mašinama za veš iz PerfectCare linije.

Program 14 minuta

Ovaj program omogućava pranje lagano zaprljane odjeće za samo 14 minuta.

Antialergijski parni program

Antialergijski program označava ciklus pranja visokih performansi koji zahvaljujući upotrebi pare s vaše omiljene odeće uklanja alergene i bakterije.

Program za pranje dečije odeće

Nežni ciklus pranja koji zahvaljujući visokom nivou vode i nežnim pokretima bubnja u fazi pranja pruža maksimalnu zaštitu boja i vlakana.

Prostor i mesto

Prostor i mesto

Nezavisno od toga da li želite samostojeću ili ugradnu mašinu za veš, morate biti sigurni da se ona može postaviti na namenjenom mestu. Koliko mesta imate na raspolaganju?

Dubina:

<38 cm – mesto za jako usku mašinu za veš tipa slim

38 – 45 cm – mesto za usku mašinu za veš

>45 cm – mesto za standardnu mašinu za veš

Savet stručnjaka: ako imate malo kupatilo, a želite kupiti mašinu za sušenje veša ali za nju nemate mesta, razmislite o kupovini mašine za pranje i sušenje veša, tj. uređaja tipa 2 u 1.