Detalji o proizvodu

Aparat za kafu 900 vam omogućava da uživate u ukusnoj kafi u udobnosti svog doma. Lako pripremajte sve, od espresa do kapućina. Samo izaberite vrstu kafe, a aparat će uraditi sve – savršeno kao barista.

Prednosti

Lako podesiva jačina kafe

Na vama je da odaberete kakvu kafu želite, a sa našom mašinom to je lako postići. Kada birate svoj napitak, samo povećajte ili smanjite jačinu ili količinu kafe. Možete birati, npr. između jake kafe ujutru i blagog napitka uveče.

Electrolux - Ugradni kafe aparati - KBC65Z

Usavršite kapućino koristeći funkciju količine mleka

Usavršite kafe late – kao i kapućino, makijato ili espreso sa mlekom – uz funkciju količine mleka. Na dugme možete da odredite pravu količinu mleka za savršene tople napitke.

Electrolux - Ugradni kafe aparati - KBC65Z

Pravi kapućino kao u kafiću, kad god želite

Tajna savršenog kapućina je u mleku. Naš aparat za kafu ima deo za pravljenje mlečne pene, što znači da možete da uživate u luksuznom kapućinu kad god želite. Pravljenje svilenkaste mlečne pene nikad nije bilo lakše, dodavanjem vazduha i toplote.

Uz MultiCup lako možete da spremate više šoljica kafe

Opustite se znajući da lako možete da napravite više šoljica kafe odjednom uz funkciju MultiCup. Bilo da pravite kafu za ispijanje posle večere, bilo da ste pozvali mnogo ljudi na rani ručak, možete sa lakoćom da poslužite ukusne tople napitke.

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu