Detalji o proizvodu

Ne morate više da se nadglašavate s bučnim ventilatorom dok sedite i uživate u obroku s porodicom i prijateljima jer imate aspirator 800 Breeze. Aktivirajte ga pritiskom na dugme kada završite sa pripremom hrane, a kuhinja će se nečujno osvežiti.

Prednosti

Electrolux - Kaminski aspiratori - LFV619R

Tiho osvežava vazduh uz funkciju Breeze

Dodirnite dugme za blago duvanje čim se kuvanje završi i nivo izvlačenja se smanjuje na minimum i radi 60 minuta. To znači da možete da uživate u miru u jelu dok se vazduh u kuhinji tiho osvežava.

Electrolux - Kaminski aspiratori - LFV619R

Hob2Hood® za čistu ugodnost

Funkcija Hob2Hood® bežično povezuje ploču za kuvanje sa aspiratorom. Počnite da kuvate i aspirator će automatski podesiti postavke, čime obezbeđuje najbolje izvlačenje mirisa na osnovu izabrane jačine ploče za kuvanje. Teži deo posla se odrađuje, tako da vi možete da svoju pažnju – i ruke – usmerite na kuvanje.

Electrolux - Kaminski aspiratori - LFV619R

Ovaj aspirator brzo izvlači i uklanja neželjenu paru i mirise

Snažna funkcija izvlačenja ovog aspiratora omogućena je njegovim snažnim motorom. Radi intenzivno da bi vam pomogla da brzo i temeljno uklonite paru i mirise iz kuhinjskog vazduha.

Electrolux - Kaminski aspiratori - LFV619R

Dug vek trajanja i odlično osvetljenje - neka vas LED svetla vode

Uživajte u profesionalnom osvetljenju dok kuvate. Naša LED svetla troše daleko manje struje od ostalih tipova osvetljenja dok pružaju odličnu vidljivost u kuhinji, obezbeđujući vam da kuvate sa većim poverenjem i agilnošću.

Standardni filter za masnoću za čistu kuhinju

Naš pouzdani filter za masnoću znači da uvek možete uživati u čistom prostoru za kuvanje. Kada je potreban novi filter, lako se može oprati ili zameniti. Vaša kuhinja će duže biti čistija.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone