Detalji o proizvodu

Postignite ukusne rezultate sa nama. Rerna 700 SenseCook® sa temperaturnim senzorom omogućava vam da pažljivo pratite temperaturu u jezgru namirnica. Ona će se čak isključiti kada dostigne odgovarajuću temperaturu. Krenite prečicom do mekanog bifteka i ukusnih lazanja.

Prednosti

Electrolux - Multifunkcionalne rerne - EOF3H71X

Precizno pečenje uz naš temperaturni senzor

Zahvaljujući našem temperaturnom senzoru, možete da ostvarite savršene rezultate svaki put. On vam omogućava da pratite proces pečenja merenjem temperature u jezgru namirnica. Čak će vas obavestiti kada su namirnice pečene na željenoj temperaturi i prestati sa pečenjem.

Electrolux - Multifunkcionalne rerne - EOF3H71X

Precizna podešavanja uz naš LED ekran tajmera

Naš LED ekran tajmera vam omogućava da lako pratite jela. Podesite vremena kuvanja i pratite spremanje jela pomoću temperaturne sonde koja se može priključiti. On vam omogućava laku kontrolu i pušta vas da se usredsredite na kulinarsku kreativnost.

Electrolux - Multifunkcionalne rerne - EOF3H71X

Lako čišćenje uz AquaClean

Čišćenje nakon spremanja hrane ne mora da bude naporan posao – naša rerna čisti koristeći moć vlage. Funkcija AquaClean pretvara vodu na dnu rerne u paru, a para otapa zapečenu mast i ostatke hrane na površinama. Možete lako i prirodno da očistite rernu.

Electrolux - Multifunkcionalne rerne - EOF3H71X

Brza i efikasna, podjednaka priprema

Naš sistem Even Cooking pokreće kruženje toplote u celoj rerni, obezbeđujući da sve bude podjednako pripremljeno. Sve to bez potrebe da okrećete posudu. Naša tehnologija znači da se rerna zagreva brže, štedeći vreme i energiju.

Electrolux - Multifunkcionalne rerne - EOF3H71X

Sistem Easy Entry omogućava lak pristup svetu ukusne hrane

Sistem Easy Entry omogućava lako stavljanje plehova u rernu. Projektovali smo bočne rešetke tako da olakšamo ovaj proces, pa možete lako da stavite čak i natrpane posude u rernu. Možete i da ih izvadite kako biste ih lako očistili.

Dodatna oprema

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu