KOBBS39H

Electrolux 800 SteamBoost ugradna rerna

Detalji o proizvodu

Naše energetski najefikasnije rerne – izvanredan ukus uz uštedu resursa

Rerne EcoLine su naši energetski najefikasniji modeli. Svi modeli imaju funkciju za paru koja omogućava pripremu hrane na niskim temperaturama uz uštedu i do 20% energije*. Imaju funkciju čišćenja parom uz koju se troši do 95%** manje energije u poređenju sa pirolitičkim čišćenjem.

*Na osnovu internog ispitivanja koje poredi pripremu filea lososa pomoću funkcije FullSteam i tradicionalno pečenje na 170 ºC bez pare. **Na osnovu internog ispitivanja koje poredi potrošnju energije rerne SteamPro (parno čišćenje) i rerne SteamCrisp (pirolitičko samočišćenje). **Program parnog čišćenja je patent kompanije Electrolux US2017082295 (A1) – METOD ČIŠĆENJA PARNE RERNE.
Saznajte više
Klasa energetske efikasnostiA++
Dimenzije za ugradnju V x Š x D (mm)590x560x550
Funkcije za kuvanjeAu Gratin;Bottom heat;Bread baking;Conventional/Traditional cooking;Defrost;Dough proving;Drying;Frozen foods;Full steam;Grilling;Humidity High;Humidity Low;Keep warm;Moist fan baking;Pizza setting;Plate warming;Preserving;Slow Cooking;Steam regenerating;Steamify;True fan cooking;Turbo grilling
ConnectivityNema
Ukupna potrošnja el. energije (W)3500
Parna kategorijaProfisteam2
Tip tajmeraPUX
Kapacitet (L)70
Detalji o proizvodu
Rerna 800 SteamBoost sa funkcijom Steamify® čuva hranljive materije i vlažnost, jer pri kuvanju na pari ne morate da dodajete mast da biste istakli ukus. Uživajte u besprekornim rezultatima na dugme. Samo izaberite temperaturu, a mi ćemo obaviti ostalo.
Electrolux - Multifunkcionalne rerne - KOBBS39H
Steamify®, pomoćnik za paru

Funkcija Steamify® još više olakšava pravljenje ukusnih jela. Unesite temperaturu spremanja hrane koju biste inače koristili, a rerna će automatski da prilagodi podešavanja, pa će hrana biti savršeno spremljena na pari. Upoznajte našeg stručnjaka za paru koji će vam pomoći da spremite zdraviju i ukusniju hranu.

Electrolux - Multifunkcionalne rerne - KOBBS39H
Precizno pečenje uz naš temperaturni senzor

Zahvaljujući našem temperaturnom senzoru, možete da ostvarite savršene rezultate svaki put. On vam omogućava da pratite proces pečenja merenjem temperature u jezgru namirnica. Čak će vas obavestiti kada su namirnice pečene na željenoj temperaturi i prestati sa pečenjem.

Intuitivnost i funkcionalnost na dodir. Ekran EXCite osetljiv na dodir

Ekran EXCite osetljiv na dodir vam omogućava da lako prilagodite temperaturu i vreme rada rerne, bilo da pečete mafine ili losos. Pružamo vam neophodnu tehnologiju i željenu pomoć da biste spremali najukusnija omiljena jela.

Electrolux - Multifunkcionalne rerne - KOBBS39H
Uštedite vreme uz funkciju brzog zagrevanja

Naša funkcija brzog zagrevanja osigurava da rerna bude spremna kada i vi. Uz kraće vreme predgrevanja u poređenju sa konvencionalnim zagrevanjem, možete pretvoriti te dodatne trenutke u više nezaboravnih jela.

Electrolux - Multifunkcionalne rerne - KOBBS39H
Brza i efikasna, podjednaka priprema

Naš sistem Even Cooking pokreće kruženje toplote u celoj rerni, obezbeđujući da sve bude podjednako pripremljeno. Sve to bez potrebe da okrećete posudu. Naša tehnologija znači da se rerna zagreva brže, štedeći vreme i energiju.

woman on couch with mobile phone
Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti