Electrolux 300 A+ Bluefire frižider Fan5 LRS1DF39W

Uvek hladno sa funkcijom DynamicAir

Funkcija DynamicAir obezbeđuje održavanje stabilne temperature u unutrašnjosti vašeg frižidera. Ovo je omogućeno putem cirkulisanja hladnog vazduha, što znači da će vaša hrana biti zaštićena od zagrevanja čak i kada su vrata otvorena.

Obilje prostora za namirnice, uz OptiSpace

Naš veliki frižider je savršen za porodični život, uz mnogo opcija za odlaganje, kako na policama tako i između njih. Ali ako vam se ikada dogodi da vam manjka prostor, kutije za sveže, ohlađene i zamrznute namirnice se sve mogu lako odvojiti i izvaditi kako bi odgovorile vašim potrebama.

Electrolux - Samostojeći frižideri - LRS1DF39W

Univerzalni držač za boce

Zadržite hladnoću pića i organizovanost frižidera uz univerzalni držač za boce. Pregrada ima prostor za tri boce od 1,5 L ili šest limenki i lako se pričvršćuje ispod staklene police. Dajući lak pristup hladnom piću, bez zauzimanja previše prostora.

Pouzdane police od sigurnosnog stakla

Snažne police unutar frižidera napravljene su od sigurnosnog stakla, poznatog po svojoj izdržljivosti. A ako dođe do slučajnog prosipanja, mogu se sa lakoćom obrisati vlažnom krpom.

Electrolux - Samostojeći frižideri - LRS1DF39W

Na jednostavan način uskladištite više.

Providna fioka za povrće pune širine sa lakoćom čuva veće i duže plodove. Kupujte uz sigurnost znajući da u frižideru imate mesta za pogodno čuvanje krupnijih plodova.

Tehničke specifikacije

Specifikacije
  • Mehaničke kontrole za temperaturu
  • Osvetljenje unutrašnjosti frižidera: LED Bulb
  • Special rack for cooling bottles
  • Automatsko odleđivane odeljka za hlađenje
Drugo
  • Proizvodni broj (PNC): 925 052 176

Dodatna oprema

Drugo

Electrolux - Samostojeći frižideri - LRB2DF32X
Electrolux 300 A+ Bluefire frižider Fan5

DynamicAir tehnologija stvara protok vazduha, pomerajući hladan vazduh po frižideru, tako da temperatura ostane stabilna u svakom uglu. Sprečavajući da sastojci izgube oblik ili se isuše.

Electrolux - Samostojeći frižideri - LRB1AF32W
Electrolux 300 A+ Bluefire frižider None

Sa OptiSpace uvek ima mesta za vaše namirnice. Mnogo opcija za skladištenje pojednostavljuje pronalaženje mesta za veće predmete. A ako vam zatreba još više prostora, fioke mogu da se izvade.

Podrška

Imate problem?

Pročitajte pomoćne informacije na našoj stranici za podršku kako biste što pre nastavili sa radom.

Garancija

Čestitamo Vam na kupovini Vašeg novog Electrolux uređaja.

Stupite u kontakt

Kontaktirajte nas kako biste rezervisali servisnu intervenciju ili da dobijete odgovor na bilo koje drugo pitanje. Dostupni smo Vam ili preko telefona ili preko email-a.

Pojednostavite vlasništvo nad aparatom

Registujte svoj Electrolux aparat i dopustite nam da sačuvamo vaše detalje kako biste imali lak pristup uputstvima, informacijama o kupovini i servisnim informacijama - ako Vam ikad budu potrebne. Naučite kako da izvučete više iz svog aparata pretplatom na naše "how-to" uputstva isporučena direktno u Vaš inbox.

Registrujte svoj aparat