Detalji o proizvodu

Specijalizovan prostor za skladištenje vina čak i u najmanjoj kuhinji uz kompaktnu vinsku vitrinu 900. Čuva do 18 boca na temperaturi između 5 °C i 20 °C, zavisno od vaših potreba. Pazi da svaka čaša vina koju naspete, promešate i ispijete bude na pravoj temperaturi kad god poželite.

Prednosti

Vinska vitrina uvek hladi do savršenstva

Čuvajte vina na idealnoj temperaturi u našoj vitrini da bi svaka čaša bila izvrsna. Temperatura se lako bira između 5 °C i 20 °C, pa možete precizno podesiti željenu temperaturu vašeg vina.

18 boca, 1 vinska vitrina

Zaboravite na pretrpanost frižidera kada u njega smeštate vina za večernju žurku. Naša vinska vitrina ima dovoljno prostora za skladištenje 18 boca istovremeno.

Smestite vinsku bocu bilo koje veličine u našu vitrinu

U ovu vinsku vitrinu možete staviti i velike magnum boce šampanjca ili prošeka. Police su izuzetno prilagodljive i možete na njih staviti boce raznih oblika i veličina. Uvek će biti mesta za vaše omiljeno piće.

Vinska vitrina koja se besprekorno uklapa

Naša vinska vitrina bez problema staje čak i u male kuhinje. Njeno kompaktno kućište bez isturenih ručki stoji poravnato sa drugim kućnim aparatima. Pošto je stvorena da dopuni druge uređaje, izgleda odlično u svakom prostoru.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone