Detalji o proizvodu

Mašina za pranje sudova 300 AirDry kod svakog ciklusa koristi prirodno strujanje vazduha i ima tri puta bolji učinak nego uređaji sa zatvorenim vratima. Vrata se automatski otvaraju tokom faze sušenja tako da svi tanjiri i pribor za jelo budu savršeno suvi.

Prednosti

Electrolux - Samostojeće mašine za pranje sudova - ESA12100SW

Tri puta bolje sušenje uz AirDry 

Nova tehnologija AirDry koristi prirodno strujanje vazduha za kraj sušenja i ima tri puta bolji učinak u poređenju sa sistemima sa zatvorenim vratima. Vrata se pri kraju ciklusa otvaraju za 10 cm i puštaju da vazduh cirkuliše radi boljih rezultata sušenja.

Uz dvostruke krake za raspršivanje, voda dolazi do svakog ugla

Uz pomoć dva rotirajuća kraka za raspršivanje, svaka čaša, posuda i tanjir biće oprani. Prskalice obezbeđuju da voda dopre do svakog ugla, kako bi vaše posuđe izašlo blistavo. Kako na gornjoj tako i na donjoj korpi.

Brzo i efikasno

Novi način uštede vremena. Kada imate malu količinu posuđa za pranje, naš program za brzo pranje od 30 minuta nudi savršeno rešenje. Sve to bez ugrožavanja rezultata. Brzo ćete dobiti savršen rezultat pranja.

Electrolux - Samostojeće mašine za pranje sudova - ESA12100SW

Laka montaža, PerfectFit

Klizne šarke PerfectFit vam omogućavaju da montirate novu mašinu za pranje sudova lakše nego ikad. Šarke su pogodne za sve visine kuhinjskog elementa u kome se nalazi mašina, a nema ni potrebe da se useca cokla. Budite uvereni da će se mašina savršeno uklopiti u kuhinju.

Program „Isperi i zadrži“ – pretpranje za svežinu

Ako je potrebno nekoliko dana da se mašina za pranje sudova napuni, program „Isperi i zadrži“ će u međuvremenu sprečiti stvaranje neprijatnih mirisa. Vodeni mlazovi uklanjaju ostatke hrane sa tanjira i staklenog posuđa, obezbeđujući da kuhinja zadrži svežinu.

Dodatna oprema

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu