Detalji o proizvodu

Čašama je uvek potrebno posvetiti posebnu pažnju, naročito tokom pranja. Zato gornja korpa naše mašine za sudove serije 700 Pro ima držače za čaše SoftGrips koji garantuju stabilnost i bezbedno pranje. Dok meki šiljci SoftSpikes štite staklo od ogrebotina i lomljenja.

Prednosti

Electrolux - Small dishwasher - ESG42310SX

Osetljive čaše štite meki držači i šiljci SoftGrips i SoftSpikes

Uz SoftGrips i SoftSpikes više ne morate provoditi vreme ručno perući osetljive čaše. Mekani materijal pažljivo i bezbedno drži čaše na mestu i štiti ih od naprslina i lomljenja.

Electrolux - Small dishwasher - ESG42310SX

SatelliteClean®. Potpuno čisto posuđe. Bez dodavanja vode

Sudovi će biti savršeno oprani uz SatelliteClean® mlaznicu koja ima do tri puta bolji učinak od standardnih mašina za pranje sudova. Čak i glomazni predmeti se peru dubinski zahvaljujući mlaznici sa dvostrukom rotacijom koja neprestano menja ugao prskanja.

Uz dvostruke krake za raspršivanje, voda dolazi do svakog ugla

Uz pomoć dva rotirajuća kraka za raspršivanje, svaka čaša, posuda i tanjir biće oprani. Prskalice obezbeđuju da voda dopre do svakog ugla, kako bi vaše posuđe izašlo blistavo. Kako na gornjoj tako i na donjoj korpi.

QuickLift vam omogućava da promenite visinu korpe čak i kad je napunjena do vrha

Bilo da ubacujete ili vadite posuđe, učinite to na udoban način uz korpu QuickLift. Čak i kada je gornja korpa napunjena do vrha, sistem QuickLift vam omogućava da brzo podignete i spustite pregradu tako da možete lako ubaciti posude ili escajg različitih oblika i veličina.

Electrolux - Small dishwasher - ESG42310SX

Uklanja više od 99,9999% bakterija i virusa*

Funkcija ExtraHygiene pruža maksimalan učinak čišćenja uz higijensku negu. Uz funkciju ExtraHygiene, u fazi završnog ispiranja temperatura dostiže 69°C i održava se na visokom nivou najmanje 10 minuta kako bi se posuđe sterilisalo, što uklanja više od 99,9999% bakterija i virusa*.

*Testirano na Micrococcus luteus i bakteriofage MS2 u eksternom testiranju koje je izvršila kompanija Swissatest Testmaterialien AG 2021. godine (Izveštaj o testiranju br. 20212029).

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone