Detalji o proizvodu

Možete biti uvereni da će uz sistem DelicateCare u našoj mašini za sušenje veša PerfectCare 800 odeća i dalje izgledati odlično i biti savršeno udobna. Ona prilagođava temperaturu tako da odgovara odeći, dok se okretanje bubnja podešava u skladu sa tkaninom. Tako se na odgovarajući način održava čak i ona odeća koju nikada ne biste sušili u mašini.

Prednosti

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW8H358S

Nema skupljanja.* Oblik ostaje isti.

Naš DelicateCare sistem prilagođava temperaturu i kretanje kako bi tkanina dobila najbolju moguću negu. Kvalitet odeće ostaje sačuvan.

*Nema skupljanja vunenih tkanina, za razliku od sušenja na ravnoj površini.

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW8H358S

Precizno sušenje svaki put

Naš SmartSense sistem detektuje vlažnost svakog komada odeće u mašini. To znači da će svi komadi odeće biti ravnomerno osušeni i zaštićeni od pregrevanja za apsolutnu preciznost sušenja.

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW8H358S

Savršeno osušeno na upola manjoj temperaturi*

Naš GentleCare sistem suši odeću na skoro upola manjoj temperaturi od konvencionalnih sušilica, pa ona nikada neće biti izložena previsokoj temperaturi.

*U poređenju sa klasičnim mašinama za sušenje veša kod kojih topao vazduh ulazi u bubanj.

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW8H358S

Sušite više, ravnomernije i zgodnije

Naši Bed Linen XL i Mixed XL programi mogu efikasno da osuše još više veša bez potrebe za ponavljanjem ciklusa. Ušteda vremena i energije. To je zgodno i prilagođeno rešenje za svakodnevnu upotrebu.

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW8H358S

Manje vremena, više nege

Naš SensiCare sistem prilagođava vreme sušenja prema nivou vlažnosti svake ture. Time vam štedi energiju i vreme, ne dovodeći u pitanje nivo nege.

Dodatna oprema

Drugo

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW9H378S
Electrolux PerfectCare 900 mašina za sušenje veša sa toplotnom pumpom kapaciteta 8 kg

Po prvi put, naša najbolja PerfectCare 900 sušilica sa CycloneCare sistemom omogućava vam da savršeno negujete svoju odeću ravnomernim i nežnim sušenjem na vazduhu sa svih strana. Konačno, vodeća tehnologija na tržištu koja obezbeđuje da oblik, osećaj i izg...

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW8H359S
Electrolux PerfectCare 800 mašina za sušenje veša sa toplotnom pumpom kapaciteta 9 kg

Možete biti uvereni da će uz sistem DelicateCare u našoj mašini za sušenje veša PerfectCare 800 odeća i dalje izgledati odlično i biti savršeno udobna. Ona prilagođava temperaturu tako da odgovara odeći, dok se okretanje bubnja podešava u skladu sa tkaninom...

Electrolux - Sušare sa toplotnom pumpom - EW8H259ST
Electrolux PerfectCare 800 mašina za sušenje veša sa toplotnom pumpom kapaciteta 9 kg

Možete biti sigurni da će vaša odeća izgledati odlično zahvaljujući DelicateCare sistemu na vašoj PerfectCare 800 sušilici. On određuje odgovarajuću temperaturu za odeću, dok je kretanje bubnja prilagođeno određenom tipu tkanine. To znači da se odeća neguje...

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu