Detalji o proizvodu

CycloneCare sa 3DSense tehnologijom tretira vaš veš sa izuzetnom brigom. Sada ravnomerno možete da sušite osetljive svilene košulje, prijatne vunene džempere i debele, slojevite jakne, uz potpunu sigurnost. Jedinstvenim načinom sušenja uz okretanje, tkanine se svaki put nežno suše.

Prednosti

Štiti i materijal i izgled*

Uživajte u nenadmašnom učinku naše jedinstvene 3DSense tehnologije. Prodire duboko u tkaninu i automatski se podešava, pa je odeća ravnomerno osušena. I svila, i vuna, sve je sjajno i ne gubi kvalitet. Čak i perjane jakne pružaju do 30% više toplotne izolacije nego kad se suše na vazduhu.

*Zadržava izgled i termalnu izolaciju perjanih jakni i do 30% bolje u poređenju sa sušenjem na vazduhu.

Nema skupljanja.* Oblik ostaje isti.

Naš DelicateCare sistem prilagođava temperaturu i kretanje kako bi tkanina dobila najbolju moguću negu. Kvalitet odeće ostaje sačuvan.

*Nema skupljanja vunenih tkanina, za razliku od sušenja na ravnoj površini.

Izuzetno održavanje odeće jednim dodirom pametnog telefona

Aplikacija MyElectrolux vam omogućava da daljinski kontrolišete uređaje za pranje i sušenje veša. Koristite funkciju Care Advisor kako biste dobili stručne savete o najboljim načinima za pranje odeće. Funkcija MyFavourites vam omogućava da sačuvate konkretna podešavanja za stvari koje često nosite.

Savršeno osušeno na upola manjoj temperaturi*

Naš GentleCare sistem suši odeću na skoro upola manjoj temperaturi od konvencionalnih sušilica, pa ona nikada neće biti izložena previsokoj temperaturi.

*U poređenju sa klasičnim mašinama za sušenje veša kod kojih topao vazduh ulazi u bubanj.

Uklanja više od 99,9% bakterija i virusa* tokom sušenja

Higijenski ciklus sa sertifikatom Swissatest pokreće se na temperaturi iznad 60°C i istovremeno suši i dezinfikuje veš uklanjajući 99,9% bakterija i virusa.* Sada se možete potpuno osloniti na naše rešenje i bez briga sušiti jorgane, jastuke i odeću.

* Ispitano na gljivicu Candida albicans, bakteriofage MS2 i bakteriju Escherichia coli u eksternom testiranju koje je sprovela kompanija Swissatest Testmaterialien AG 2021. godine (Izveštaj o testiranju br. 20212038).

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone