Detalji o proizvodu

Ugradna mašina za pranje veša Electrolux PerfectCare 700 je projektovana tako da radi tiho, uklopi se među druge uređaje i pruži besprekorne rezultate. Njen sistem SteamCare završava svako pranje mlazom pare, što smanjuje nabore za trećinu i postiže besprekornu glatkoću bez peglanja.

Prednosti

Electrolux - Ugradne veš mašine - EW7F348SI

Glatkiji rezultati uz SteamCare

Naš sistem SteamCare završava svako pranje parom kako bi se nabori smanjili za trećinu. Postiže glatkiji veš bez izlaganja toploti pri redovnom peglanju.

Electrolux - Ugradne veš mašine - EW7F348SI

SensiCare štiti odeću koju nosite svakog dana

Senzori tokom prvog minuta automatski podešavaju ciklus u skladu sa količinom veša kako bi smanjili koriščenje vremena, energije i vode. To znači da se čak ni najmanja količina neće prati predugo, pa će kvalitet odeće biti sačuvan. Garantovano manje habanja.

Electrolux - Ugradne veš mašine - EW7F348SI

Svaki komad odeće je udobniji uz SoftPlus

Naša opcija SoftPlus unapred ravnomerno natapa odeću omekšivačem. Omekšivač stiže do svakog vlakna i svaki oprani predmet je duže zadržava mekoću i svež miris.

Electrolux - Ugradne veš mašine - EW7F348SI

Prilagodite ciklus pranja svom rasporedu uz TimeManager®

Postarajte se da se pranje veša uklopi u vaš raspored. TimeManager® vam omogućava da prilagodite ciklus pranja tako da veš bude spreman tačno kada želite.

Electrolux - Ugradne veš mašine - EW7F348SI

Uživajte u miru svog doma uz našu tihu mašinu za pranje veša.

Electrolux mašine za pranje veša su projektovane tako da tiho rade. To znači da možete da perete veš, a da i dalje budete u mirnoj i udobnoj sredini.

Dodatna oprema

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu