Istinski intuitivna linija kuhinjskih uređaja

Istinski intuitivan asortiman kuhinjskih uređaja

Otkrijte liniju inovativnih kućanih uređaja koji će vaš život učiniti boljim, pomažući vam da ponovno otkrijete važnost hrane i njenog izvrsnog ukusa. Uz uređaje iz intuitivnog asortimana oblikovaćete kuhinju u skladu sa svojim potrebama i stilom kuvanja.

Skandinavski dizajn

Uz uređaje koji su funkcionalni i jednostavni za korištenje, ali svejedno neverojatno inovativni, tokom pripreme jela osećaćete se kao profesionalni kuvari. Otkrijte elegantnu ergonomičnost intuitivne linije kuhinjskih uređaja, koja je profinjena do najsitnijeg detalja.

Jednostavno rukovanje, nove mogućnosti i intuitivnost, profinjenost do najsitnijeg detalja. Naš švedski pristup, koji je usmeren na čoveka ali i intuitivan dizajn, garantuje da je svaka interakcija s Electrolux uređajem iz nove linije intuitivnih kuhinjskih uređaja osmišljena kako bi bila jednostavna i lagana, omogućujući vam da okusite i iskusite više kada je reč o hrani.

Intuitivna rešenja

Ono što naš asortiman intuitivih kuhinjskih uređaja čini posebnim jeste njegova intuitivna funkcionalnost, koja vam pruža podršku uz najveću moguću udobnost i jednostavnost korištenja. Zahvaljujući tome možete kuvati kako želite uz rezultate kojih se ne bi posramili ni najbolji restorani.

Budući da uvek predvodimo promenu, biramo materijale i načine završne obrade tako da odgovaraju funkciji i da budu kvalitetni i minimalno štetni za okolinu. Naš skandinavski dizajn omogućava iskustvo korištenja uređaja nezaboravnim, bezvremenim, a opet avangardnim. Veliku pažnju posvećujemo osmišljavanju rešenja koja podupiru svakodnevni život u domaćinstvima naših potrošača, omogućujući im da svojim najbližima posvete više vremena i sve to na održiv način.

Uređaji koji misle na vas

Pomoć pri kuvanju obuhvata niz rešenja koja čak i pripremu najsloženijih jela čine jednostavnom i ugodnom. Uvek uz rezultat koji očekujete. Čak i kada organizujete zabavu za mnogo ljudi.

Bez obzira na to tražite li inovativne tehnologije koje garantuju savršene rezultate svaki put ili uređaje koji će vam se prilagoditi i pružiti vam mogućnost da uživate u jednostavnijoj pripremi i uštedi vremena ili možda samo prekrasan dizajn, sve što tražite pronaći ćete u našoj ponudi. Izbor je na vama.

Naš novi asortiman intuitivnih kuhinjskih uređaja osmišljen je kako bi zadovoljio potrebe potrošača.

 • Asortiman Flex
  Savršena za zaposlene ljude

  Flex – fleksibilno kuvanje

  Maksimalna jednostavnost i ušteda vremena za zaposlene ljude.

 • Asortiman Pro
  Savršen za ljubitelje kuvanja

  Pro – precizno kuvanje.

  Napredne tehnologije za ljubitelje kuvanja.

 • Asortiman Sense
  Savršen za perfekcioniste u kuhinji

  Sense – pomoć pri kuvanju.

  Izvrsni rezultati svaki put.

Upoznajte novi, istinski intuitivan asortiman Electrolux kuhinjskih uređaja

Rerne i mikrotalanse rerne

Iskoristite pomoć profesionalnoga+ kuvara. Uz pomoć pri kuvanju osećaćete se kao da jela pripremate pod nadzorom profesionalnog kuvara. Izaberite jelo i rerna će odabrati odgovarajući program i vreme pripreme. Najbolje recepte stavite u omiljene programe koje ćete češće koristiti.

Indukcijske ploče

Kuvajte poput profesionalnih kuvara. Intuitivne i napredne indukcijske ploče zahvaljujući kojima možete pripremati jela za najzahtevnije sladokusce. Jednostavna, brza i sigurna priprema uz funkciju koja vam dopušta da privremeno prekinete svako kuvanje.

Mašine za pranje sudova

Uz QuickSelect mašinu za pranje sudova odabir pravog ciklusa pranja sudova više ne predstavlja problem. Sve što trebate učiniti jeste da izaberete vreme i dodatne programe, a mašina za sudovea pobrinuće se za sve ostalo. Vaše sudovi će biti čisti i suvi nakon svakoga pranja.

Aspiratori

Usredsredite se na kuvanje. Funkcija Hob2Hood bežično povezuje aspirator s pločom pa se on prilagođava promenama koje tokom pripreme jela napravite na ploči.

Frižideri

Očuvajte svežinu svoje hrane duže. Tehnologije pomoću kojih se u frižideru održava optimalan nivo vlage ili sprečava odleđivanje garantuju da će hrana biti sveža čak i nakon 7 dana.

Saznajte više

 • Izaberite savršenu rernu

  Uz pomoć naše rerne rezultati pečenja uvek će biti savršeni. Uz pomoć pare, ugrađenog senzora toplote i dostupnih programa za kuvanje možete se opustiti i pripremu jela izvrsna okusa prepustiti rerni. Izrazite svoju kreativnost i isprobajte recepte za koje ste nekad mislili da su prekomplikovani – sada moći uživati u samopouzdanju koje proizlazi iz kulinarskih uspeha.

 • Izaberite savršenu ploču

  Dopustite našoj ploči da vam pomogne u svakoj fazi pripreme jela. Nemojte ničemu dopustiti da vam stane na put kada zauzmete svoje mesto u kuhinji – nagađanju o zagrejanosti šerpe ili ulja, kao i stalnom podešavanju postavki, došao je kraj. Indukcijska ploča SenseFry® oslobodiće vas tih muka. Sve što trebate učiniti jeste izabrati vreme i željeni konačni rezultat, a uređaj će se pobrinuti za sve ostalo.

 • Izaberite savršenu mašinu za sudove

  Punjenje i pražnjenje mašine za sudove većini ljudi sigurno nije omiljena aktivnost. Naš je cilj osmisliti rešenja koja vam dopuštaju da se usredsredite na ono što je najvažnije u kuhinji. Čineći svakodnevne zadatke, poput pranja posuđa, jednostavnijim pomažemo vam da se usredsredite na kreativnije aktivnosti.