Cirkulacija vazduha od ugla do ugla sa frižiderom Cooling 360° serija 700. Tekstura svake namirnice ostaje nepromenjena pa možete da uživate u punom ukusu u svakom zalogaju.

Frižider Cooling 360°

Posebno dizajniran sistem obezbeđuje kruženje hladnog vazduha u svakom ćošku kroz dobro raspoređene otvore za vazduh. Tekstura svake namirnice ostaje nepromenjena, čime se smanjuje količina bačene hrane.

Zadnji zid od pravog nerđajućeg čelika doprinosi i izgledu i funkcionalnosti, jer brzo ponovo uspostavlja temperaturu nakon otvaranja vrata

Inside a Cooling 360 Fridge
Cake in 360 Fridge

Zaštita hrane u svakom ćošku

TwinTech® No Frost

TwinTech® sa No Frost tehnologijom je inteligentni dvostruki rashladni sistem koji zadržava hidrataciju vaših namirnica.

Superioran u odnosu na standardni No Frost sistem, on nezavisno hladi odeljke frižidera i zamrzivača. To znači da se na hrani koja se čuva u zamrzivaču ne formira led, pa hrana zadržava svoju teksturu. Sa druge strane, u frižideru se održava odgovarajuća vlažnost, što dovodi do 60% manjeg gubitka mase hrane. Zahvaljujući tome, namirnice zadržavaju bogat ukus, duže ostaju sveže i manje hrane se baca.

Lettuce
Fridge door surface

Frižider Cooling 360°

Frižider Cooling 360° čuva kvalitet hrane u svakom ćošku.