Bilo da pržite, dinstate ili istražujete u potpunosti nove ideje, ploča za kuvanje SensePro® uliće vam samopouzdanje. Otkrijte prvu ploču za kuvanje na svetu sa bežičnom sondom za hranu, bez baterija.

Otkrijte svoj kulinarski potencijal.

Bežična sonda za hranu meri temperaturu središta namirnice i prenosi taj podatak ploči za kuvanje pa možete bezbrižno kuvati, pržiti i dinstati.

Dok pečete šniclu na tiganju, odaberite između opcija: slabopečeno, srednjepečeno i dobropečeno. Za savršene rezultate svakog puta.

Frying pan on stove
Salmon in pan

Uz preciznu pomoć više nema pogađanja.

Upoznajte svog novog pomoćnog kuvara, ploču za kuvanje SensePro® s tehnologijom za kuvanje sous-vide. Istražite nove načine pripreme jela pomoću tehnologije sous-vide i uživajte u rezultatima kao iz restorana.

Upoznajte svog novog pomoćnog kuvara.

Uz bežičnu sondu za hranu ploča za kuvanje SensePro® omogućuje vam savršeno precizno kuvanje pomoću tehnologije sous-vide. Odaberite temperaturu tačno u stepen.

Uz tehnologiju sous-vide možete lakše da upravljate svojim vremenom u kuhinji. Tokom pripreme zadržavaju se svi ukusi i hranjivi sastojci, a vi imate vremena za pripremu ostatka svog obroka kao iz restorana.

Close-up pot

Za profesionalne je rezultate potreban profesionalni pribor.

Ploča za kuvanje SensePro®

Naš asortiman ploča za kuvanje SENSE uključuje pametne karakteristike za preciznu pomoć pri kuvanju, pa uz njih više nema pogađanja. Pripremite ukusno jelo svakog puta.