Otkrijte

AnimalCare Collection™

Usisivač UltraOne AnimalCare

UltraOne™ AnimalCare

Kada pomislite na to, mačka u kući predstavlja vrhunski test za usisivač. Hoće li moći da usisa dlake sa tepiha, starih drvenih podova, pločica i betona? Usisivač UltraOne™ AnimalCare je dizajniran da se postara za sve tipove površina na kojima boravi vaš krzneni prijatelj. Pouzdano je rešenje kada želite da svoj dom očistite bešumno i besprekorno.

Usisivač UltraSilencer Zen AnimalCare

UltraSilencer™ Zen AnimalCare

Ne dozvolite da usisavanje uznemirava vas, vaše krznene ukućane kao i one bez krzna. Usisivač UltraSilencer™ Zen AnimalCare je napravljen za domove koji vrednuju tišinu podjednako kao i izuzetnu čistoću. Uz nivo zvuka koji je gotovo nečujan (58 dB) pomoći će vam pri svakodnevnom uklanjanju dlaka kućnih ljubimaca.

Neko koristi Electrolux UltraFlex AnimalCare sa izuzetno dugim kablom da bi bez muke očistio dnevni boravak
UltraFlex™ AnimalCare

UltraFlex™ AnimalCare

UltraFlex™ olakšava čišćenje na najbolji mogući način. Nema potrebe da ga uključujete i isključujete. Uz Multiroom system™ možete da očistite praktično svaki dom u jednom potezu. Ne morate da razmišljate o kesama za usisivač: UltraFlex™ je napravljen da i bez njih učini vaš dom besprekornim i bez dlaka ljubimaca.

Usisivač PowerForce AnimalCare

PowerForce™ AnimalCare

Moćan, a elegantan. Napredan, a lak za korišćenje. Opremljen motorom i usisnim nastavkom optimizovanim za maksimalnu snagu, usisivač Powerforce™ AnimalCare će vam pomoći da očistite tepih u dnevnoj sobi na kom se mačka igrala. Uz točkove koji se okreću za 360° možete da plešete po kući dok čistite u svim smerovima.

Usisivač SilentPerformer AnimalCare

SilentPerformer™ AnimalCare

Ne dozvolite da prašina ili dlake kućnog ljubimca ugroze način života u domu. Usisivač SilentPerformer™ AnimalCare se brine o alergenima i doseže do svakog ugla i svake police. Ne brinite o tome da li će da se pravi buka ili probudi mačka, usisivač SilentPerformer™ radi tiho i pomoći će vam kad god imate vremena.

Usisivač Ergorapido sa programom AnimalCare

Ergorapido™ AnimalCare

Uz Ergorapido™ ne morate da brinete o kablu kojim će se igrati mačka ili koji će pregristi pas. Ne brinite se ni za pomeranje nameštaja pre čišćenja. Ovaj fleksibilni uređaj će rešiti problem sa prašinom bez vašeg većeg napora. Kada podovi budu bez prašine i dlaka kućnih ljubimaca, samo pređite na ručni režim rada i pobrinite se za sve zapostavljene police i ormariće.